По коју незадовољну звијезду је Јуве дошао у Лондон?!

Један од Јувентусових трансфер експерата Фабио Паратићи је примећен на Стамфорд Бриџу у среду увече, а двојица фудбалера су на скенеру...

Фудбал 11.03.2016 | 16:00
По коју незадовољну звијезду је Јуве дошао у Лондон?!

Док су Челси и Пари Сен Жермен војевали битку на терену Стамфорд Бриџа, из свечане ложе је Јувентус снимао потенцијална појачања. Утакмици у Лондону је присуствовао Фабио Паратићи, десна рука Јувентусовог спортског директора Ђузепеа Мароте.

Двојица играча је требало да буд на скенеру Старе даме, али су обојица почели меч са клупе за резервне играче: Оскар из Челсија и Кавани из Пари Сен Жермена. Није тајна да су они одавно у плановима Јувентуса. Бјанконери Каванија јуре већ две године, док им је Оскар на листи жеља од прошлог лета.

Кавани највероватније напушта ПСЖ на крају сезоне јер је незадовољан тертманом код Лорана Блана, а ни цена му више није тако висока за италијанске прилике. ПСЖ га је Наполију пре три године платио 64.000.000 евра, али данас Уругвајац вреди тек половину те суме што је више него прихватљиво за Јуве. Поготово ако Мората или Манџукић буду продати на крају сезоне.

Оскар је такође на излазним вратима Челсија, а идеално би се уклопио у профил „десетке“ коју Јувентус јури већ дуже времена. Прошлог лета је заједно са Гецеом, Иском, Мхитарјаном и Дракслером био у групи играча које је Јувентус покушавао да доведе, а сада је то много реалнија опција јер Бразилац није у првом плану у Челсију.

Паратићи сигурно зна какви су квалитети двојице фудбалера, па његово присуство у Лондону вероватније није само пуко скенирање поменутог тандема већ и корак да се успоставе контакти за почетак преговора са челницима два клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар