Куп БиХ: Ко ће у полуфинале? Радник у Лукавцу!

Први четвртфинални мечеви Купа Босне и Херцеговине на програму су данас од 15, односно 18 часова, а најзанимљивији сусрети очекују се у Бањалуци и Тузли.

Фудбал 09.03.2016 | 12:00
Куп БиХ: Ко ће у полуфинале? Радник у Лукавцу!

Први мечеви четвртфинала Купа Босне и Херцеговине биће одиграни данас од 15, односно 18 часова, док су реванш сусрети заказани за 15. и 16. март.

Највише узбуђења очекује се на Градском стадиону у Бањалуци, гдје ће Борац угостити Жељезничар, односно на "Тушњу", гдје лидер Премијер лиге БиХ Слобода дочекује актуелног шампиона Сарајево.

У Бањалуци се суочавају са бројним кадровским проблемима, у мислима је само опстанак у Премијер лиги БиХ, али ће нови тренер Борче Средојевић покушати да изненади Жељезничар и можда донесе пласман међу четири најбоље екипе у најмасовнијем такмичењу. С друге стране, плави са "Грбавице" велики су фаворити у овом двомечу и увјерени су да већ у првом мечу у Бањалуци могу стећи залиху за миран реванш у Сарајеву.

Сјајне партије из првенства, фудбалери Слободе желе да наставе и у куп такмичењу, гдје су за ривала добили актуелног шампиона Сарајево. Обје екипе јуришају на дуплу круну, али сигурно да први дуел неће ријешити коначног побједника, него ће се путник у полуфинале тражити на реванш мечу на "Кошеву", који ће за разлику од осталих мечева бити одигран 15. марта.

Највише среће током жријеба имали су фудбалери Радника, који су за ривала добили јединог преосталог прволигаша, тим Радничког из Лукавца. Ипак, Бијељинци не желе да потцијене ривала и сигурно ће озбиљно прићи овом сусрету, док из табора федералног прволигаша најављују изненађење и пласман у полуфинале, што би био највећи успјех за тим из Лукавца.

Широки Бријег велики је фаворит у двомечу против дебитанта у бх. елити Младости из Добој-Какња. Први меч игра се на "Пецари", а Широкобријежани вјерују да би већ у првом сусрету могли ријешити питање побједника двомеча.

ЧЕТВРТФИНАЛЕ КУПА БИХ - ПРВЕ УТАКМИЦЕ:
15:00 Раднички - Радник (суди: Томислав Чуић, Томиславград)
15:00 Широки Бријег - Младост (Хусеин Терзић, Травник)
15:00 Слобода - Сарајево (Зоран Грбић, Приједор)
18:00 Борац - Жељезничар (Един Јакуповић, Бихаћ)

Коментари / 0

Оставите коментар