Вијеира открио Португалцима како је ''ватрен'' српски дерби!

Наши дербији су за малу децу, ово нема нигде на свету! "Ми Португалци се врло добро и мирно понашамо на стадиону, а овде навијачи прораде попут вулкана! Заиста је импресивно на који начин функционишу и живе Партизан и Црвена звезда", рекао је најбољи стрелац црвено-белих.

Фудбал 10.03.2016 | 10:40
Вијеира открио Португалцима како је ''ватрен'' српски дерби!

Оно што се доживи на српском вечитом дербију памти се целе каријере, а тако ће бити и са нападачем Црвене звезде Угом Вијеиром, који је имао ту част да чак три пута затресе мрежу Партизана у свега две утакмице.

Најбољи стрелац црвено-белих је у разовору за О Жого открио све чари светковине српског фудбала, а тамошњи новинари су му затражили да покуша да упореди дербије у Португалији са оним што је доживео у нашој земљи.

"Не могу то да вам опишем... То нема везе са оним што ми имамо у Португалији. Наш дербији су за малу децу", уз смех је поручио Вијеира, а потом наставио причу.

"Ми Португалци се врло добро и мирно понашамо на стадиону, а овде навијачи прораде попут вулкана! Заиста је импресивно на који начин функционишу и живе Партизан и Црвена звезда. Мислим да се овако нешто не може упоредити ни са чим на свету. Они заиста воле фудбал, али морате да дођете и уверите се сами какав је то меч", рекао је Вијеира за О Жого.

Меч између Спортинга и Бенфике одигран је прошлог викенда пред 49.699 гледалаца на стадиону Жозе Алваладе, а славио је гост голом Костаса Митроглуа и преузео лидерску позицију португалске Примеире.

Коментари / 0

Оставите коментар