Тренер Цедевите: Звезда је искуснија и физички јача, али...

...али се не предајемо унапред! "Са амбицијама стижемо у Београд и потрудићемо се да добијемо две утакмице", рекао је стратег екипе из Загреба.

Кошарка 10.03.2016 | 09:40
Тренер Цедевите: Звезда је искуснија и физички јача, али...

Десета рунда Е групе Топ 16 фазе Евролиге доноси и утакмицу између Цедевите и Уникахе која нема велики такмичарски значај јер се састају екипе са зачеља табеле. Ипак, тренер тима из Загреба, Вељко Мршић каже да за његов састав сваки дуел у Евролиги има велики значај.

"Цедевита први пут учествује у Топ 16 фази и зато свакој утакмици прилазимо на исти начин, максимално мотивисани. Желимо да се прикажемо у добром светлу, да одиграмо добро и савладамо Уникаху", рекао је Мршић.

Две утакмице из ваше групе привлаче велику пажњу, Кубањ - Фенербахче и Црвена звезда – Панатинаикос?

"У првом дуелу предност дајем Локомотиви без обзира што је Фенер први. У другој утакмици очекујем веома интересантан дуел два тима који су у успону форме. Малу предност дајем Београђанима".

Завршен је лигашки део АБА лиге, све је познато. Ваш ривал, Звезда, имаће предност домаћег терена?

"Желели смо то друго место, али нисмо успели. Предност има Звезда, она игра боље и у Евролиги од нас. Искуснији су, физички јачи, нама шкрипи на одређеним позицијама, али унапред се не предајемо. Са амбицијама стижемо у Београд и потрудићемо се да добијемо две утакмице", закључује Мршић.

Коментари / 0

Оставите коментар