Радуљица: Звезда нам је дужник! Хоћемо побједу у Арени!

Да поравнамо рачуне! "Сада већ размишљамо о Црвеној звезди и утакмици у петак. То је јако важан меч за нас", рекао је српски центар.

Кошарка 10.03.2016 | 09:00
Радуљица: Звезда нам је дужник! Хоћемо побједу у Арени!

Освајање домаћег купа у великом стилу одушевило је све у Панатинаикосу, али после кратког славља у редовима грчког великана сви су фокусирани на наредни велики изазов - Црвену звезду. Зелени ће готово извесно бити без подршке своје публике у Комбанк арени, али српски центар Мирослав Радуљица не крије да би волео да се црвено-белима одужи за пораз у ОАКА арени у првом делу Топ 16 фазе.

"Узели смо први трофеј у сезони и наравно да смо сви јако срећни. Знао сам још оног тренутка када сам долазио у Панатинаикос да ћу доживети овакве ствари. Панатинаикос је тим који увек иде на пехаре. Али сада већ размишљамо о Црвеној звезди и утакмици у петак. То је јако важан меч за нас, а играмо против ривала који нам је остао дужан због оног пораза у Атини. Зато ми желимо да славимо у Арени и поравнамо рачуне. Наравно, нама је најважнија победа, јер ћемо тако знатно увећати шансе да се пласирамо у четвртфинале", рекао је Радуљица за грчки Етноспорт.

Истог мишљења је искусни организатор игре Ник Калатес, који једва чека утакмицу са највећим конкурентом за трећу позицију на табели Групе Е.

"То што смо освојили први трофеј не мора ништа да значи. Сада морамо да се окренемо осталим пехарима који су нам на располагању. Идемо корак по корак, а тако и размишљамо. Сада нам је противник Црвена звезда и зато морамо да заборавимо на све што је било и све мисли усмеримо на утакмицу у Београду".

Коментари / 0

Оставите коментар