Нови уговор – Гроф у Звезди до 2018.!

Црвена звезда понудила је Миодрагу Божовићу нови уговор, по ком би он предводио црвено-беле и у наредне две сезоне.

Фудбал 08.03.2016 | 15:20
Нови уговор – Гроф у Звезди до 2018.!

Звездино руководство одавно води преговоре са 'Грофом' око продужења сарадње до 2018. године, а, како Спорт сазнаје, већи део преговора успешно је одрађен.

Црногорски стручњак преузео је најтрофејнији српски клуб на старту сезоне, а после испадања из Европе и нешто лошијег старта – успео је да консолидује екипу и направи једну од најдоминантнијих и највећих серија победа у историји српског фудбала.

После успешних преговора са преговора са Светозаром Мијаиловићевем и генералним директором Звезданом Терзићем, очекује се да званични потпис уговора буде уприличен до Васкрса у априлу.

Екипа са Маракане уписала је прошлог викенда 22. узастопни тријумф, недостајају јој још два како би срушила апсолутни рекорд генерације Славољуба Муслина из 2011, а после 25 одиграних кола Суперлиге има чак 29 бодова више од другопласираног чачанског Борца.

Божовић, некадашњи дефанзивац Звезде, афирмисао се као тренер радећи готово деценију у Русији – на клупама Амкара из Перма, Москве, Динама из Москве, Ростова и Локомотиве, а водио је још и Београд, Борац, лионски Хајдук, подгоричку Будућност и Грбаљ.

Током зиме спомињала се могућност да се 'Гроф' врати у Русију, где је радио са великим успехом, а недавно се појавила и информација да је одбио веома уносну понуду из Кине.

Коментари / 0

Оставите коментар