Данас облачно и нестабилно вријеме

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити претежно облачно и нестабилно вријеме, уз дневну температуру до 14 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 08.03.2016 | 08:07
Данас облачно и нестабилно вријеме

Ујутру и пријеподне на југозападу биће облачно уз слабу кишу, а у осталим предјелима суво и умјерено облачно, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Слично вријеме остаје и током дана, на југу и западу повремено ће падати киша која ће се током поподнева проширити на сјеверне предјеле.

У вишим предјелима на западу биће снијега, а на истоку остаје суво и топлије уз више сунчаних периода.

Дуваће слаб и промјењив вјетар, у Херцеговини слаб до умјерен југо. Дневна температура ваздуха биће од девет до 14 степени Целзијусових.

У Српској и ФБиХ јутрос је облачно уз слабу кишу понегдје, у вишим предјелима понегдје пада снијег, а понегдје око ријека и по котлинама има магле.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Хан Пијесак, Јахорина, Клековача минус два степена Целзијусова, Шипово, Чемерно и Источни Дрвар минус један, Мркоњић Град, Калиновик, Соколац, Дринић нула, Мраковица, Сребреница, Рудо, Невесиње, Билећа и Гацко један, Крупа на Уни, Фоча и Рибник два, Вишеград, Нови Град три, Требиње и Градишка четири, Зворник, Добој, Приједор и Бањалука пет, Мљечаница, Бијељина и Србац шест степени Целзијусових.

Коментари / 0

Оставите коментар