Делегација из НАТО-а стигла у посјету БиХ

Чланови Комитета за цивилну димензију безбједности и поткомитета за демократско управљање Парламентарне скупштине НАТО боравиће данас и сутра у службеној посјети БиХ гдје ће се састати са представицима више институција, као и невладиног сектора, са којима ће разговарати о актуелној ситуацији у БиХ.

Босна и Херцеговина 07.03.2016 | 09:35
Делегација из НАТО-а стигла у посјету БиХ

За данас су предвиђени сусрети са представницима Парламентарне скупштине БиХ, односно члановима колегијума Представничког и Дома народа, Заједничке комисије за одбрану и безбједност и Делегације парламента БиХ у Парламентарној скупштини НАТО.

Делегација Парламентарне скупштине НАТО разговараће и са представницима Министарства одбране БиХ и Заједничког штаба Оружаних снага БиХ, као и са представницима невладиног сектора, најављено је из Парламентарне скупштине БиХ.

За други дан посјете планирани су састанци са представницима Министарства безбједности и Министарства иностраних послова БиХ, члановима Делегације за НАТО интеграциони процес БиХ, као и сусрети са командантима НАТО Штаба у Сарајеву и ЕУФОР-а.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

НАТО И ЖИКА

07.03.2016 08:47

Сада су на власти дјеца оних који нису ратовали ни за Србију ни за Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира-БЛ

07.03.2016 10:34

Само да сто пре удјемо у НАТО из једноставног разлога тј. да осигурамо мир у и на овим просторима а с друге стране висе и боље инвестиције које би знациле висе запосљавања. С тим би овај данасњи сљам од политицара отисао у заборав који нас вец деценију сатиру и пију крв на сламку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.03.2016 11:44

Миро увати се варјаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОО7

07.03.2016 16:57

Ре Мира БЛ:Који весели НАТО?

ОДГОВОРИТЕ