АБА - Радоњић: Крка долази да нас изненади!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је свестан да кошаркаши Крке желе да изненаде његове играче у последњем колу АБА лиге.

Кошарка 07.03.2016 | 15:40
АБА - Радоњић: Крка долази да нас изненади!

Шампион Србије у понедељак од 18 часова у дворани „Александар Николић“ дочекује Крку, а победа у том дуелу ’црвено-белима’ доноси друго место и предност домаћег терена у плеј-офу.

Звезда пред тај сусрет има 19 победа и шест пораза, док је Кркин скор 10/15 и постоји јој опасност од испадања из регионалног такмичења.

„Дошли смо у позицију да играмо за друго место са Крком, долазе да нас изненаде, јер се боре за опстанак. Знате да сви играмо у исто време, осим две утакмице које су у другим терминима, и не знам зашто је то тако. Враћамо се у дворану ’Александар Николић’, први тренинг ћемо одрадити у понедељак ујутро, али свакако врло важан меч за нас. Радује податак да је здравствени билтен врло добар. Ово је веома важан моменат за нас, следи нам серија Евролигашких мечева, и у сваком желимо да направимо што бољи резултат“, нагласио је Радоњић.

Из Црвене звезде су позвали навијаче да испуне дворану „Александар Николић“ и објавили да ће се продаја карата за ту утакмицу обављати осим у пословницама Евентима, и на дан утакмице на благајни хале до почетка меча.

Коментари / 0

Оставите коментар