Михајловић: Обећавам, завршићемо испред...Сасуола!

"Завршићемо испред Сасуола, у то сам апсолутно сигуран. И то кажем без обзира на резултат из утакмице која нам следи са њима", казао је Синиша Михајловић уочи сусрета са хитом првенства.

Фудбал 06.03.2016 | 10:40
Михајловић: Обећавам, завршићемо испред...Сасуола!

Пре само три године екипа Сасуола је одиграла свој први меч у Серији А, што није успела за претходних 90 година постојања, али у овој сезони игра добар фудбал и може да прети и највећима. Мучили су многе, а нарочито оне гиганте који посрћу.

Нарочито Милан.

"Росонери" су поражени у два гостовања на стадиону Сасуола, а ове године играју далеко бољи фудбал него тих сезона. Ове суботе чека их и треће гостовање на "Мапеи" стадиону, а Синиша Михајловић, за разлику од Милана, има нешто бољи скор са њима.

"Да, истина је да Милан никад није победио на њиховом стадиону, али ја као тренер никада нисам изгубио тамо. Имам пуно поверење у своје момке", казао је Синиша Михајловић који је са Миланом остварио и пласман у финале Купа.

У Серији А не бриљирају, играју променљиво, али су на шестом месту.

Испред њега су Интер, Фиорентина, Рома, Наполи и Јувентус, а Синиша Михајловић је дао једно крајње бизарно обећање које нисмо навикли да чујемо од тренера једног тако великог клуба.

"Завршићемо испред Сасуола, у то сам апсолутно сигуран. И то кажем без обзира на резултат из утакмице која нам следи са њима", рекао је Миха.

Није јасно да ли очекује да се Сасуоло налази на месту које води у Европу, па да из тог разлога Милан буде испред њих, ни како је дошло до тога да се мере резултати ова два тима, али је свакако заинтересовао навијаче за овај дуел.

"Нисмо у позицији да вежемо осам-девет победа у низу, мада бих волео да ме демантују играчи. Јуве и Наполи су најјаче екипе, док је Рома добрано иза њиха. Морамо да пробамо да остваримо све победе, али је то јако тешко", поручио је он за крај.

Милан је шестопласирани на табели Серије А са 47 бодова, док је Сасуоло једно место иза њих и има 41 бод.

Коментари / 0

Оставите коментар