Очајни отац се убио на гробљу у Горажду

На градском гробљу Колијевке у Горажду јуче се убио Мухамед Хомораш (48).

Босна и Херцеговина 05.03.2016 | 21:08
Очајни отац се убио на гробљу у Горажду

Несрећни Мухамед је обишао гробове своје браће, написао опроштајно писмо у којем је власти замолио да му запосле дјецу, извинио се свима који га познају и из полуаутоматске пушке - ПАП пуцао себи у главу.

Увиђај на мјесту трагедије на којем је прекинут живот човјека који је повремено обављао грађевинске послове обавили су инспектори МУП-а БПК Горажде уз надзор кантоналног тужиоца Лазара Драшка, преноси "Дневни аваз".

Преминули мушкарац у јакни је имао оглас за посао за једну јавну институцију.

"Нисам више могао да издржим овај начин живота. Молим људе који могу и који су на положају владајуће структуре да ми изађу у сусрет дјеци са запослењем. Нека ми сви који ме познају опросте. Нека ми породица и фамилија опросте", посљедње су Мухамедове ријечи исписане на страници његовог роковника, преноси "Дневни аваз".

По обављеном увиђају, кантонални тужилац Лазар Драшко каже да су искључене све могућности да се ради о кривичном дјелу те да је истрага, практично, завршена.

"Ријеч је о самоубиству човјека који је био у тешкој ситуацији, из које није могао пронаћи излаз", казао је тужилац.

Извор: Мондо.ба

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Никола

05.03.2016 20:15

"Ријеч је о самоубиству човјека који је био у тешкој ситуацији...", каже неки чиновник којем је веома добро у садашњем друштву. И ником ништа. А то шта је довело несерећног човјека као и огромну већину нас у овој мизерној квазидржави у којој је само политичарима и бирократама добро, у тешку ситуацију, то никога изгледа и не занима. Да је кренуо овом пушком на неког политичара експресно би га прогласили убицом или можда терористом. Куку нама ђе живимо и за кога гласамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РеНикола

05.03.2016 21:47

Браво за коментар....нит ста додати,нит ста одузети.

Name

Лицимур

05.03.2016 20:26

Нема ситуације из које се не може наћи излаз!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

05.03.2016 22:06

А поготово у Горажду. Овде неки дан прочитах да у том Горазду сви раде, да пола сарајевско-романијске регије РС иде у Горазде на посао. Да све цвјета. Да тече мед и млијеко. Да.....

Name

бивси

05.03.2016 21:21

Политицарима се не мозе десити да имаји проблеме у зивпту Док је багре. Исправни, који се не уклапају, убијају се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

05.03.2016 22:11

Овога ће у БиХ бити све више.Жалосно је докле иде пропаст друштва да се људи убијају јер не могу више издржати.Лако је са стране паметовати и дијелити лекције.Али ми смо некад били људи,поштено радили,своју породицу издржавали.Ово сада иде у пропаст све и нису сви јаки довољно да све ове гадости наших властодржаца издрже.Немоћ уби човјека,неправде туку у мозак,корупција и криминал гдје год се окренеш убише здраве људе.Народе дижи се док не буде касно,пријављуј сваку крађу,јавно жигосати сваког лопова и тајкуна,политичарима окренути леђа и јавно их жигосати за сваку крађу коју знаш.Писати амбасадама за сваку корупцију која се одвија у твојој околини јер домаћим ти то не вреди.Ни случајно не радити ово што је човек урадио јер то уопште не дотиче господу на власти.Не дај се народе!

Name

РеНикола

06.03.2016 06:20

Он будала сто је убио себе а не неког од политацара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

требиње

06.03.2016 07:54

Нас 95 одсто је у таквој ситуацији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

07.03.2016 08:15

Па сто јаране прво себе требао си неког паразита који су те довели до те ситуације па тек онда себе

ОДГОВОРИТЕ