Коментар: Јединствени?! Јесте, ал’ замало!

Судијска комисија ФСС је донела одлуку којом је заштитила Владу Глођовића од суспензије. Главни арбитар, који је водио вечити дерби, и начинио низ пропуста - награђен је за грешке. Соломонско решење пронађено је у помоћном судији Немањи Петровићу и “констатована је погрешна процена из 47. минута, када је сигнализирао офсајд позицију играча ФК Партизан”.

Фудбал 05.03.2016 | 23:20
Коментар: Јединствени?! Јесте, ал’ замало!

Одмах после дербија, неко из ФС Србије послао је снимак меча у УЕФА и затражио стручно мишљење. Стигао је одговор - пенал над Михајловићем је постојао! Потврђено је и да је Михајловићев “гол из офсајда” ипак чист као суза. Допис из УЕФА, са овим констатацијама, стигао је пре састанка Судијске комисије ФСС!

Па, кога онда ви фолирате? Зар Судијска комисија ФСС зна боље од УЕФА? И још кажете да сте једногласно прихватили извештај посматрача, али га нисте потписали?! Вређате читавом народу интелигенцију.

Сада је јасно да се нису случајно у четвртак огласили Толе Караџић и Славиша Кокеза и поручили да сумњају у рад Судијске комисије. Биће да је клупко почело да се одмотава. Боље нека се огласи тај, или ти, због кога записник није потписан и каже истину. У супротном, требало би све да вас почисте са дужности.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

За гробаре

06.03.2016 05:24

Ста је мисеви, сад судија не ваља.

ОДГОВОРИТЕ