ЕЛ: Фенер - Звезда, реакције Обрадовића и Радоњића...

Обрадовић: Радује ме реакција целог тима; Радоњић: Пресудили су Датоме и Фенеров квалитет! "После издања у првом делу рекао сам играчима да морају да се боре јаче, више и боље и да морају да промене начин приступа игри, јер су били превише опуштени", открио је најбољи европски стручњак.

Кошарка 05.03.2016 | 00:15
ЕЛ: Фенер - Звезда, реакције Обрадовића и Радоњића...

Кошаркаши Фенербахчеа успели су да преокрену ствари после врло лошег издања у првом полувремену и сигурном игром савладају Црвену звезду, за још једну потврду првог места на табели Групе Е Топ 16 фазе Евролиге. Иако није био задовољан издањем својих пулена у прве две четвртине, тренер истанбулског гиганта Жељко Обрадовић истакао је да га је више обрадовала реакција комплтеног тима у другом полувремену.

„Играли смо врло агресивну одбрану у другом полувремену. После издања у првом делу рекао сам играчима да морају да се боре јаче, више и боље и да морају да промене начин приступа игри, јер су били превише опуштени. Одговорили смо и добрим нападом и зауставили доброг противника“, рекао је Обрадовић после утакмице.

Најтрофејнији европски стручњак навео је да је пресудило то што су сви играчи у екипи играли као један онда када је било најпотребније.

„Добар утисак оставили су Берк Угурлу, потом и Мелих Махмутоглу и Рики Хикман, на све оно што су урадили Богдан Богдановић и Луиђи Датоме. То је оно што нам је потребно – учинак целог тима“, додао је Обрадовић.

Своје виђење утакмице дао је и тренер Црвене звезде Дејан Радоњић, који није имао шта да замери својим пуленима.

„Били смо бољи у првом полувремену, али они су нас заслужено победили и заслужују сваки респект за начин на који су то постигли. Датомеова игра у последњој четвртини и свеопшти квалитет Фенербахчеа је на крају пресудио“, кратко је сумирао утиске Радоњић.

Коментари / 0

Оставите коментар