М-тел представио нови Самсунг Галаxy С7

Компанија м:тел је сарадњи са компанијом Самсунг у петак у Музеју савремене умјетности Републике Српске, у Бањалуци, приредила још једну технолошку премијеру у БиХ. Представили су најновији модели Самсунг телефона, популарне Галаxy С серије – Галаxy С7 и Галаxy С7 едге.

Босна и Херцеговина 04.03.2016 | 18:01
М-тел представио нови Самсунг Галаxy С7

Ових врхунски уређаји су своју свјетску премијеру имали свега десетак дана раније у Барселони.

''Компанија м:тел кроз изузетну сарадњу са компанијом Самсунг из дана у дан помјера границе могућег, доносећи први најновија технолошка достигнућа у БиХ. Непуна 24 сата након свјетске премијере наши корисници су имали могућност да наруче Самсунг Галаxy С7 и С7 едге путем наше фацебоок странице, али и да путем ливестреама на нашем блогу уживо прате свјетску премијеру ова два модела. Веома смо задовољни интересовањем који су ови уређаји већ изазвали и сигуран сам да ће прави љубитељи Самсунга истински уживати у новом искуству из Самсунг галаксије'', истакао је Ђорђе Мишић, извршни директор за маркетинг и продају компаније м:тел.

Љубитеље фотографије ће обрадовати чињеница да ова два модела уводе прву Дуал Пиxел камеру на паметном телефону, која омогућава снимање свјетлијих и оштријих фотографија, чак и у условима слабијег осветљења, доносећи потпуно ново искуство фотографисања паметним телефоном.

Посебно добра вијест за све љубитеље Галаxy серије је да су нови Галаxy С7 и Галаxy С7 едге још практичнији у свакодневној употреби захваљујући ИП68 отпорности на воду и прашину, без нарушавања дизајна уређаја.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Микаило

04.03.2016 20:44

Ста они могу представити осим корупције и пљацке. Али доци це и они на ред СИПА вец стезе пипке.

ОДГОВОРИТЕ