Тигар, лав и медвед нераздвојни

Необична пријатељства међу животињама увек изненаде и разнеже људе. Весели трио чине амерички црни медвед Балу, афрички лав Лео и бенгалски тигар Шер Кан.

Свијет 04.03.2016 | 09:40
Тигар, лав и медвед нераздвојни

Необична пријатељства међу животињама увек изненаде и разнеже људе. Једно од таквих забележено је у азилу за животиње "Ноина арка" у Атланти. Весели трио чине амерички црни медвед Балу, афрички лав Лео и бенгалски тигар Шер Кан.

 

У овај објекат су стигли када су имали мање од годину дана 2001. године. Лео је држан у малом кавезу, имао је рану на шапи и инфицирану рану на носи. Балу је био у најгорем стању од три младунчета. Оклоп који су му ставили је урастао у његово тело. Младунчад су била неухрањена и имали су спољашње и унутрашње паразите.

Од тренутка када су дошли у азил, постали су нераздвојни. Једини период када су се раздвојили био је када је Балу морао на операцију како би се уклонио оклоп. Лео и Шер Кан су тада били видно узнемирени. План је био да, када се опораве, буду пуштени у дивљину. Ипак, радници су одлучили да их задрже. Дане проводе играјући се, једући, спавајући и грлећи се.

"Све троје су јако блиски. Сада су мало успорили у односу на млађе дане, али и даље проводе времезаједно уживајући у љубави и здравом окружењу", рекла је Алисон Хедгекот, кустос "Ноине арке".

Погледајте како изгледа овај нераздвојни трио:

Извор: Новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Црни

04.03.2016 09:15

Тако су били Алија , Тудман и Милошевић па им синула жута минута па се исклали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

04.03.2016 13:29

Ако су од родјења заједно, и на дрогама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уцимо од природе

05.03.2016 14:45

Бас су златни.Несто ме подсецају на Југославију.Док су под цврстом руком и неко се брине о њима могу цак и да се медјусобно мазе а кад би им дао демократију,"слободу".Кад би их пустио у дивљину. Кад би морали сами да се брину за храну,спавање и опстанак, не би се сигурно мазили.Разлика измедју њих и бивсе YУ је у томе да су ова лепа бица паметна,никада не би послусале неког са стране и угрозили оно сто сад имају.Медјусобну љубав,постовање и све сто им треба, ко зна ста би им донела нека "слобода".

ОДГОВОРИТЕ