Оно кад се Марадона наљути...!

Председниче, држи се својих глумица, пусти Игуаина! Легенда Наполија штити свог земљака.

 

Фудбал 08.03.2016 | 08:40
Оно кад се Марадона наљути...!

Председникова реч против легендине. Није тешко закључити на чију ће страну стати навијачи Наполија, али после јавних прозивки Аурелија де Лаурентиса на рачун Гонзала Игуаина огласио се некадашњи ас Дијего Армандо Марадона, који стаје у одбрану свог земљака.

Све то после серије лоших резултата екипе са југа Италије, која је за само три седмице испустила лидерску позицију у Серији А и испала из Лиге Европе, што је разљутило првог човека клуба (иначе, филмског продуцента), који каже да је то последица нешто лошије форме прве звезде тима.
„Нема сумње, уз Игуаина сам. Нека председник брине о својим филмовима, глумцима и глумицама, а пусти тренера Маурисија Сарија да ради са играчима. Де Лаурентис не ради добар посао. Приватно, о играчима може да прича шта год жели, међутим, кад се обраћа јавно мора да води рачуна“, рекао је Марадона.

Несугласице првог човека Наполија и легенде клуба нису настале само због Игуаина.
„Прочитао сам да жели ми понуди место амбасарода клуба, али је, кад смо се срели, заћутао. Од тад смо се видели три, четири пута, а ниједном ми није рекао да жели да будем међународни представник Наполија. Надам се да се следећи пут неће играти жмурке. Уколико могу да учиним нешто за клуб, рад сам да помогнем“.

На 11 кола пре краја првенства, Наполи је други са 58 бодова, три мање од водећег Јувентуса.
„Тренутно сам у Дубаију и то не на одмору, али би било лепо да дођем у Напуљ, ако за то буде разлога у виду прославе титуле. Можда ће ме председник позвати под условом да узмемо Скутето. Ако не, долазим у Италију да посетим папу, па ћу сам да свратим у Напуљ, јер ме људи у том граду воле“, поручио је Дијего Армандо Марадона.

ЂАНИ ИНФАНТИНО - ИЗДАЈНИК! ИЛИ ЈЕ ГЛУП ИЛИ ЈЕ БАНДИТ

Познат као човек бритког језика, Марадона је прокоментарисао и избор Ђанија Инфантина за новог председника ФИФА.
„Истрага покренута у САД (поводом корупције, прим. ау) није затворена. Инфантино је стално носио документа Мишелу Платинију и Сепу Блатеру, а сад прича да о томе не зна ништа. Или је глуп или је бандит. Мора да зна бар нешто. У ФИФА је да би бранио свог шефа, Платинија. Он је издајник. Преузимам апсолутну одговорност за сваку изговорену реч“, рекао је Аргентинац.

Коментари / 0

Оставите коментар