САД: За 10 година 21 самоубиство звијезда

За последњих 10 година, 21 звезда ријалити шоуа је извршила самоубиство у Америци, пише "Дељи телеграф'' позивајући се на америчке медије.

Свијет 02.03.2016 | 15:10
САД: За 10 година 21 самоубиство звијезда

Ове особе и њихове породице су учествовале у хит серијалима попут "Нежења" (Баћелор), ''Ноћна мора у кухињи'' (Китћен Нигхтмарес) и "Праве домаћице са Беверли хилса'' (Реал Хоусеwивес оф Беверлy Хиллс), наводи се у истраживању "Њујорк поста.''

Пре две недеље, 31.годишња Алекса Мекалистер одузела је себи живот после појављивања у ријалити серијалу "Нежења'' који приказује мушкарца који тражи љубав. Она је трећа особа која се убила после ове емисије.

Аутор емисије "Ноћна мора у кухињи'', Гордон Рамсеј, рекао је 2007. кувару почетнику Џозефу Черниљи како "треба да оде и да се удави у Хадсону''. Три године касније Церниља се убио.

Према речима доктора Ричарда Левака, стручњака за личност који је радио у неколико ријалитија, питање је да ли појављивање у ријалити емисијама привлачи нестабилније људе или догађаји током оваквих емисија наводе људе да се убију.

Черниљина мајка, Патриша Хансен не криви шоу.

"Посао са ресторанима је најгори посао којим неко може да се бави. Били смо задовољни са 'Ноћним морама' у кухињи. Било је забавно а Гордон је био одличан", рекла је она.

Међутим, Левак каже да продуценти често бирају људе који су нестабилни јер то програм чини забавнијим.

''Њима су се генерално допадали људи чијим избором ја нисам био баш задовољан из психолошких разлога,'' рекао је он њујоршком дневнику.

Џеси Чинсак, победник четврте сезоне "Удавача'' (Бачелорет), каже да селекција учесника није била довољно строга.

"Мислим да људи не схватају последице када се пријаве", рекао је он.

Чинсак каже да је тешко поднео реакције на његово појављивање у шоу 2008. године и да је касније имао проблема да нађе посао.

''Током осам епизода, видело их је 50 милиона људи. Где год иду, на улици, на фејсбуку, учесници су изложени оцењивању", указује он.

Чинсак каже да је пре појављивања у емисији морао да одговари на 1.200 питања са понуђеним одговорима типа "Да ли си тужан''? и ''Да ли некад помишљаш да убијеш мајку"?

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пасха

02.03.2016 23:44

Они су проклети

ОДГОВОРИТЕ