Вучић о "вјечитима": Том лудилу нема краја!

Српски премијер каже да је бесан на руководство КК Партизан зато што својим навијачима неће да каже истину!

Фудбал 02.03.2016 | 20:45
Вучић о "вјечитима": Том лудилу нема краја!

Држава је последњих година више помогла кошаркашком клубу Партизан, него Црвеној звезди, рекао је председник Владе Србије Александар Вучић, гостујући на РТС.

Из црно-белог табора је до прошлог лета упућено много критика на рачун односа државе, о чему је често и опширно говорио тадашњи трофејни тренер Душко Вујошевић.

У међувремену је КК Партизан добио нову управу и направио отклон од таквих иступа у јавности, али је значајан део публике остао киван на власти, па је тако у понедељак, на утакмици против Цедевите, више пута било хорског увредљивог скандирања на рачун премијера.

Ево како је он реаговао 24 сата касније...

"Три године ћутим и не одговарам људима из Партизана, на то што говоре о мени. 'Не да им држава, не да Вучић'. Ја сам звездаш, провео сам пола живота на 'Маракани', никаква тајна ни за кога. Поштени људи не крију за кога навијају..."

"Ја сам бесан на руководство Партизана у кошарци, што неће да каже својим навијачима... Ја се сада директно обраћам навијачима Партизана - више је помогла држава и Александар Вучић кошаркашком клубу Партизан, него кошаркашком клубу Црвена звезда. Питајте за то Даниловића и Берића. Неки би требало да се стиде. Не Даниловић, који је поштено говорио, али увек би га некако ућуткали. Што ови други не изађу и не кажу колико је држава помогла и колико је на различите начине Александар Вучић помогао? Зато што је лакше да се каже да је Вучић крив. Лакше је да се чује 'Вучићу, педеру', него 'управа напоље' или нешто друго", поручио је Вучић, чији брат Андреј је био у руководству КК Црвена звезда.

Премијер је упутио критике и супротном табору.

"Фудбалски клуб Црвена звезда добија пет или 10 пута више него Партизан. А, знате шта прво кажу кад изгубе неку утакмицу од Партизана, у кошарци или у фудбалу? 'То је Вучић наместио због избора'. Том лудилу нема краја. Ја сам се као председник Владе понашао веома фер, трудио сам се да сви буду задовољни. Они који могу да буду незадовољни су навијачи Војводине, ОФК-а, Рада...".

Александар Вучић је нагласио да је Влада Србије у погледу односа према репрезентативцима и освајачима медаља на међународним такмичењима тачна "као швајцарски сат", када је у питању исплата договорених награда и премија.

Коментари / 0

Оставите коментар