Како су млади Милића насамарили Дукића

Група тинејџера из Милића грубо се поиграла са Рајком Дукићем (73), који је повјеровао да се дописује са Ј. М. (16), којој је претходно у кафићу на цедуљици дао свој број телефона уз двосмислену поруку: "Ако имаш потребе, назови ме."

Република Српска 02.03.2016 | 22:57
Како су млади Милића насамарили Дукића

Предсједник Компаније "Боксит", убијеђен да се дописује са малољетницом којој је оставио поруку са својим телефонским бројем, у ствари, открива шта се крије иза успјешног привредника, родитеља и дједа.

"Ако имаш потребе назови ме. 066/707-837", гласила је руком исписана порука на комадићу папира и, уз 100 марака и 25 еура, уручена пред више свједока у милићком кафићу "Итинеро" дјевојци која је петог фебруара пуштала музику.

Велики поштовалац добре музике, али и изгледа Ј.М., био је предсједник Компаније "Боксит" Рајко Дукић, који је кафић посјетио у саслужењу четири своја тјелохранитеља.

Ј. М. је узела новац, али је игром случаја порука са најтраженијим бројем телефона у Милићима остала и сасвим случајно доспјела у руке гостију локала који су посматрали цијели догађај. Након повријеђене сујете, љубоморе или нечег другог, друштво из кафића одлучило је да се поигра са Дукићем.

Најприје га је женска особа позвала, да утврде да ли је број његов. Одговор је био потврдан. Дукић је питао колико има година и када му је речено да је навршила 22, са друге стране слушалице чуо се загонетан смијех.

"Договорили су се да се чују предвече, како би се могли видјети у Мотелу", причају за "Фактор" тинејџери.

"Током вечери поново су позвали Дукића, који им је одговорио да је изашао у шетњу и да ће неки наредни пут он позвати број са кога је добио позив", препричавају "Фактору" то особе које су касније кренуле у преписку са њим.

Морам да Вам кажем да сам се мало збунила током разговора иако ми се то не дешава. Али, ето, десило се. Ваш глас ми је дјеловао као да нисам разговарала са господином Рајком. И даље нисам сигурна да ли је то Ваш број.

"Ја треперим цијело вече", гласила је порука упућена Дукићу 15. фебруара у 21:26. Само минут касније, стиже одговор: "Да ниси погријешила, али мислим да ниси о себи рекла истину", алудирано је с друге стране на разговор вођен током дана, када је речено да Ј. М., умјесто 16, има 22 године.

С обзиром на то да је Дукић прихватио преписку, неколико минута послије услиједио је одговор:

"Све је ово мени неубичајено. Не вјерујем сваком. Једва сам одлучила да се јавим. Моје године су вјероватно Вама проблем. Ви сте изузетан мушкарац. Част је познавати Вас", написано је у поруци којом су, како кажу тинејџери, покушали да скрену пажњу на малољетништво и да је даља преписка излишна.

Ипак, Дукић наставља: "Ја немам проблем година, али увијек имам у виду и поштујем године саговорника или партнера. Хвала на комплименту поготово што ми га је упутила млада и згодна дама."

Након ових порука, тинејџери су покушали да виде до које мјере је седамдесеттрогодишњак спреман да иде, па су написали поруку сљедећег садржаја: "Ви сте изузетан и пожељан мушкарац али такви, нажалост, никад нису сами. Хвала и Вама на комплименту".

Дукић наставља: "Нисам схватио констатацију да никада нисам сам. Примјера ради цијело вече, па и сада, док са тобом размјењујем поруке, сам сам, а волео бих да нисам", пише у поруци упућеној у 22 сата и 23 минута.

"Хтјела сам рећи да сте Ви заузет мушкарац у смислу као партнер. Око Вас су увијек лијепе жене", настављена је преписка између Дукића и како мисли, шеснаестогодишњакиње.

Дукић одговара: "Велика је разлика да ли су око мене или са мном. Шта ти мислиш?" Услиједио је одговор: "Ви сигурно имате коју пожелите и кад год желите. Такав мушкарац тешко може бити без љубави и пажње."

"Твоја констатација је прилично нетачна. Искрено, шта ти мислиш шта бих сада и кога пожелео док сам у апартману лежим у кревету?", питао је Дукић.

С обзиром да су сви из Милића, те да се у посљедње вријеме спекулише да је Дукић у вези са далеко млађом Јеленом П., преписка иде даље:

"Јелена је срећна жена. Сви ми пожелимо поред себе мушкарца попут Вас", гласио је одговор којим се Дукићу скреће пажња да се у малом мјесту наглас прича да је у вези са њом.

Ипак, он то негира: "У великој си заблуди ако мислиш да са Јеленом имам било шта. То су осмишљене интриге. Питао сам те шта мислиш кога сад и шта сад желим", запитао је Дукић, док је на поруку "Вољела бих да ми Ви то кажете" посумњао да је упао у замку, те у веома кратком року написао двије поруке: "Мислим да ниси сама док размјењујемо поруке". И "Није фер да ја говорим у твоје име".

"Сама сам у соби и мало ми је непријатно и не знам зашто се овако осјећам", гласио је одговор који је покренуо нова питања: "Да ли сам у праву ако кажем да желиш оно што и ја?", питао је Дукић и након одговора "Страх ме да кажем", написао је прилично дуг одговор: "Немој да радиш ништа у животу што те доводи у стање страха. Искрена и јака жеља потискује страх, па и у конкретном случају. Ако ти више одговара можемо се срести у вечерњим сатима", био је упоран Дукић.

"Договорићемо се сутра у току дана. Надам се да ћу бити у прилици навече", гласио је брзоплет одговор, те када су схватили да су договарали виђање а да о томе Ј. М. ништа не зна, покушали су да се изваде другом поруком: "Ако мислите на посао о којем сам данас говорила, мени посао не треба. Ја се једноставно Вама дивим и вољела бих Вас боље упознати."

Када је схватио да је сусрет са дјевојком коју је видио у кафићу договорен, Дукић утврђује и вријеме и мјесто састанка:

"Ако имаш времена и жеље дођи сутра у 10 часова у Мотел у салу према тераси. Можемо уз кафу да попричамо да се боље упознамо и тако даље и више од тога. Ако ти више одговара можемо се срести у вечерњим часовима", написао је Дукић и преписку закључио ријечима: "Лаку ноћ и сањај лијепе снове."

Сутрадан се у Мотелу, у заказано вријеме, није појавио нико, док је број са кога су се тинејџери дописивали уништен. Ипак, све поруке су усликане и достављене на адресу "Фактора".

Покушали смо да позовемо и број са кога је писао Рајко Дукић, међутим и он није био у функцији. Како смо сазнали, он је већ 17. фебруара од М:тела тражио да се број угаси, те је поступљено по његовом писменом захтјеву. Број се, иначе, водио на Компанији "Боксит".


Извор: Магазин Фактор

Коментари / 179

Оставите коментар
Name

Муп

02.03.2016 09:59

Ухапсите овог педофила

ОДГОВОРИТЕ
Name

ч

02.03.2016 13:16

Угледао се Рајко на владику .

Name

Милици

02.03.2016 10:00

Да је моје дијете козу би му скинуо

ОДГОВОРИТЕ
Name

дсс

02.03.2016 18:15

Гријесите људи,бољег господина у Милицима од Рајка Дукица нема. Свима вам је омогуцио у Бокситу да радите и зивите,а сад и кад вам и најблизим цлановима васе породице он Рајко нуди своју љубав,опет га ок ривљујете. Ко це вам угодити.

Name

оо7

02.03.2016 10:00

Сада треба да ми да коментаришемо ко.како.гдје.зашто.Сви из овог чланка су болесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.03.2016 10:05

Болестан је онај ко напада 57 година младју дјевојцицу. Педофил. Није му ово први пут. Дукицу срам те било

Name

РЕ 007

02.03.2016 12:40

ТИ СИ СЕ ДУБОКО УВУКО У РАЈКАНОВУ ГУЗ.ЦУ ПА НЕМАС ПРЕДСТАВЕ О ВАЊСКОМ СВИЈЕТУ,БЛАГО ТЕБИ

Name

сејо говедо

02.03.2016 10:02

А брате мили, почели су да копирају Сувару. Катастрофа. Ваће глупости у животу нисам прочитао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.03.2016 12:42

Сувара је Додиков нус производ

Name

Милан

02.03.2016 10:06

ФФФФуууууууууујјјјјјјјјј!!!!!!!!!!! Стари нераст. Хвата дјецу И он које може купити. Ајд нека буде са неком ко има 35-40 година И мисли својом главом.Вјерујем да већ био са таквима. Стари коњ. Морална наказа.Нисам из Милића, али према медијском писању тај човјек ми се гади иако га у животу нисам видио. Дртина И кретен. Ма да се неки стари коњ закачи за моје дијете, видео би шта је пакао.Је.ем И њега И његову моћ И све по списку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици

02.03.2016 10:06

Болеснику ово није први пут

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хитно

02.03.2016 10:07

Овог Дукица старог дзукца треба одмах ухапсити. Гаде срам да те буде дјецу да мамис у мотел тј. у гнијездо зла мрлино стара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милићи

02.03.2016 10:07

Провери са ким ти си дете дописује,да не буде касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изузетак

02.03.2016 10:10

Да је ово правна држава полиција би већ испитивала све околности око овог случаја. Не могу да вјерујем да постоје људи који у ово не вјерују. Разумијем да сте плаћени да браните Рајка али ово сваким даном постаје све више неодбрањиво. Да и један мали детаљ од овог није тачан Рајко би се већ огласио и пријетио тужбама. Не бих се ни мало изненадио да се у наредних пар дана званично из Боксита пласира прича како то није слао предсједник Компаније већ неко од запослених, а то само због дијела текста у новинама како је број био регистрован на Компанију Боксит. У прилог му још иде то што нико од људи који посједују снимак разговора исти не смије нигдје објавити јер подлијеже кривичној одговорности. Све ово би требао да ријеши отац те дјевојчице јер се у надлежне не можемо поуздати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кратком поступку

02.03.2016 10:10

Да је мом дјетету тако несто урадио, кастриро би га

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАРАВО

02.03.2016 10:11

Браво Рајкане, држ се пилетине, она снагу враћа! Није ти дуго остало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милићанин

02.03.2016 10:11

Оставите човјека на миру, нама је добар. Да нам није њега ми би били гола биједа. Зафаљујући њему ми смо неко и нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.03.2016 10:29

Неко и несто, ха, ха, ха, ха, вецина вас је нико и ниста, говна обицна

Name

ре

02.03.2016 12:30

САМО ГА РЕТАРДИ МОГУ БРАНИТИ,ПА ЗАР НЕ ВЈЕРУЈЕТЕ 100% ДОКАЗИМА,ПА ДАЈТЕ МУ СВОЈЕ ДИЈЕТЕ НЕКА СЕ ДОПИСУЈЕ СА ДЈЕДОМ.ФУЈ

Name

горан

02.03.2016 15:54

Ста сте ви у Милицима,биједа и јад,ј..о вас Рајко.

Name

Борис бања Лука

02.03.2016 10:13

Рајко Рајко сунце ли ти зарко!!! :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

мишо

02.03.2016 10:20

Ако може владика зашто не би Рајко...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милицанин

02.03.2016 10:54

Оцити пример завидности а и мрзње према Милицима и госп. Дукицу. На све нацине покусавају да га омаловазавају и дискредитирају, а притом знају и сами да је један од врло успјесних Привредника у РС-у. То је стварно један врхунац прљаве кампање на овакав нацин. Његови Радници у Компанији Боксит из мог лицног сазнања су Срецни и задовољни. Па из овог разлога, пустите ту Српску завидност и будите поносни на сваки успјех и ново радно мјесто. Подметања на овакав нацин не пристају цак ни на Улицу.

Name

никола

02.03.2016 11:57

И они у Сјеверној Кореји су срецни и задовољни.

Name

РЕ МИЛИЦАНИН

02.03.2016 12:36

ПОПАДИЈА,ЗА ТЕБЕ ЗНАМ ДА СИ СРЕЦНА,У ЦРКВИ СЕ СМИЈЕМ ЗАКЛЕТИ

Name

сссс

02.03.2016 10:28

Није те стид те сиједе косе стара одрпино

ОДГОВОРИТЕ
Name

ветеринар

02.03.2016 10:34

Тог Дукица треба кастрирати као крмка

ОДГОВОРИТЕ
Name

мико

02.03.2016 10:55

О Мектицу што не реагијеш?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раденко

02.03.2016 10:59

Не сумњам да би овакав лик могао да буде дио ове прице али сумјам да је бас толики јазавац да се са неким непознатим дописује и на тај нацин искомпромитује у вријеме када сви у њега висе гледају него икада до сада. Цини се да је ово Сувара рецепт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.03.2016 12:06

Има и снимак на Истинито цом

Name

нн

02.03.2016 11:00

Сиједа будала, шпрда се омладина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРУКА

02.03.2016 11:11

ЧОВЈЕК ЈЕ ЛУД БАХАТ И БЕЗОРБАЗАН. ЊЕНУ БОКСИТ И МОТЕЛ СЛУЖИ ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ САВОЈИХ КОМПЛЕКСА И ФРУСТРАЦИЈА. БРУКА ЗА МИЛИЋЕ И БОКСИТ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хасим

02.03.2016 11:23

Цовјек је класицни педофил али Вам могу реци кад Рајка најурите Боксит це заврсити као Глиница и остале "литванске"фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КГБ

02.03.2016 11:25

Ово је дно дна, писаније и понижавања овог човјека. Не могу да схватим народ-људе, људски ум, да може дотле ићи.Па тај човјек је толико заслужан, а не тражи ни од кога ништа. Могао је давних дана отићи, увијек је имао, није и неће понијети са собом на онај свијет. Пожелимо да нам живи што дуже, много је и све дао од себе. Немам, ништа са њим, а знам готово све, али је дара преврђила мјеру. А, пола вас-нас што ово пишемо, нерадимо ништа и само ту, да се појавимо на овом или оном порталу. Идите, даље са овим гадостима и злим намјерама према човјеку, који је једини још остао од старе плејаде успјешних људи, привредника, назовите како год хоћете. Знам да ћете ударадти негативно, ако администратор објави ово, али ударајте, а доће вријеме кајаћете се свиии...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.03.2016 12:23

Срам га било, дјед јој мозе бити. Био сам у Итинеру када јој је дао цједуљу манијак болесни!

Name

РЕ КГБ

02.03.2016 12:38

БАЈОО.МОЗДА ЈЕ И ТЕБИ СТА ТУРНО ПА ГА ТАКО ЗДУСНО БРАНИС,ТО МОГУ САМО МАЛОУМНИ

Name

Висковиц

02.03.2016 12:41

Вец смо се грдно покајали сто смо педофила бранили до сада

Name

папак

02.03.2016 11:29

Преписано од Афере Папак.. Наравно овако це реагирати СНСД. Сад це опет у неку редакцију уци у фантомкама..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Милицанин

02.03.2016 11:30

Гарант си малољетан кад ти је он добар

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Зворник

02.03.2016 11:33

Ја имам кћерку ових година (17), мога је она бити на овоме мјесту јер је млада и хоће повјероват свакоме,ја да се питам одма би овога на стуб срама и каменоват га ко год прође...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Просла баба са колацима

02.03.2016 12:06

Окреце ми се зелудац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици центар

02.03.2016 12:24

Назалост ово је прави Рајко Дукиц. Давио је Јелену, сад скаце на малољетницу. Ух како би му судио ја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар

02.03.2016 12:29

Лијеците ову будалу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дукиц клан

02.03.2016 12:30

Радо Радо мало ти књизара и масине па сурујес са оним који нападају Рајка. На полиграф

ОДГОВОРИТЕ
Name

Их

02.03.2016 12:36

Сурује Рада са свима. И оде мало до Власенице на сеансу. Ко да је то тајна

Name

Родјо

02.03.2016 15:42

Оде и до Сековица

Name

Реалан

02.03.2016 12:32

Људи снимак крузи по Милицима. Објавио га је портал Истинито. Јадно и бедно. Срамота и туга ста дртина стара ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бокситов пензионер

02.03.2016 12:38

Пуу срам те било гилептеру болесни. Сјеме ти се затрло

ОДГОВОРИТЕ
Name

Максо

02.03.2016 12:44

Дајте бре леците или везите ову мрцину болесну. Једну девојку је пребио, другу напада по кафицима. Видите да је болестан и безобразан

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко из масе

02.03.2016 12:44

Свака цаст дјецо показали сте му на прави нацин. Овако треба омладина да размисља без страха није он ниста паметнији ви сте будуцност, а посао од ове дртине свакако нецете добити као и осталих као и он. БРАВО

ОДГОВОРИТЕ
Name

За суд

02.03.2016 12:45

Засто МУП цути? Засто не хапси пса?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сосари

02.03.2016 12:49

Срам те било гаде, нападас дијете разведених родитеља. Користис несрецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици

02.03.2016 12:51

Јадно и бедно Дукицу. Гадис ми се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милицанин

02.03.2016 12:53

Рајко цијенио сам те. Покусавао да те оправдам и када си био крив. Засто Дукицу? То дијете је моја крв. Презирацу ти пето кољено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Београд

02.03.2016 12:54

Засто бре Дукицу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

02.03.2016 12:56

Ово је скандал огроман. Јел овај бесе успесан привредник?

ОДГОВОРИТЕ
Name

залосно

02.03.2016 13:22

Овај народ у Милицима је луд кад могу да бране ову будалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

02.03.2016 13:36

Па зар неко мозе да га брани не могу да разумијем овај народ да ли је нормалан бране педофила мислите да це вам његове паре ако га браните окрените се дјеци а не лудацима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

02.03.2016 13:40

Дукицу говедо засто???

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

02.03.2016 13:50

Дукицу стоко једна ста ради СИПА, сто те не хапси???

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

02.03.2016 14:22

Дукицу олосе биједан си имас унуцад покусај с њима остави дјецу у милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Y

02.03.2016 14:54

БРАВО ТИНЕЈДЗЕРИ,БУДИТЕ СЕ,ДОСТА ЈЕ РОПСТВА 40 ГОД.ПЕДОФИЛУ ЈЕ МЈЕСТО У ЗАТВОРУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици 1

02.03.2016 15:59

Е стварно пресао све границе,па ти си у стању бити са малолетницом.Па имас ове у робној вецином су к... све примљене.Остави дјецу на миру!!!

Name

милицанка

02.03.2016 18:21

Какви тинејдзер,па кад му Слободан немозе ниста јос цовјек специјалац,ДБ-овац и тако моцан са везама и политицарима из врха.

Name

Дб

02.03.2016 18:29

Удба то ради смисљено, корак по корак. Јасно је свима да је Слободана слузба обуцила добро. Синхронизован напад дозиран уз подрску медија.

Name

РЕ

02.03.2016 18:33

ПА БОГАМИ МУ ЈЕ ВАСИЉЕВИЦ СКОРО ДОАКО,ДУКИЦ ОВАКАВ БЛАМ НИЈЕ ДОЗИВИО ЗА ОВИХ 40 ГОД.ОН ВЕЦ ХОДА ПО МИЛИЦИМА КО СУЈДУР,РАЗОТКРИО ЈЕ ОВОГ ЛАЗОВА И КРИМИНАЛЦА ДО СРЗИ И ТО СВЕ АРГУМЕНТИМА,СТО ДУКИЦ НЕ НАПИСА БАР ЈЕДАН ДЕМАНТИ НА БИЛО КОЈУ ОБЈАВУ,А ТО ТРАЈЕ ВЕЦ ПАР МЈЕСЕЦИ.ЈЕДИНО СТО ЈЕ ДУКИЦ УРАДИО ТО СУ СИЛНЕ ТУЗБЕ,А ОНЕ СУ МУ ОДБРАМБЕНИ МЕХАНИЗАМ,А ТРОСКОВЕ СНОСИ РАДНИЦКА КЛАСА

Name

дрскост

02.03.2016 16:12

ТАЈ ПАТОЛОШКИ ТИП МАНИРАЈКАН ЈЕ НАЈНЕГАТИВНИ ЛИК У ЦЕЛОЈ РС. ЧОВЕК НИЈЕ СТЕКАО НИШТА НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ ВЕЋ НА ДРСКОСТ И БЕЗОБРАЗЛУК. ЗЛОУПОТРЕБОМ СВЕГА ШТО МУ СЕ НАЂЕ ПОД РУКОМ.БОКСИТ ЈЕ ОПЉАЧКАО И ПРЕТВОРИО У ПРИВАТНУ ПРЋИУ. НАРОД ПОРОБИЈО И УКИНУО СЛОБОДУ.ДАО СЕБИ ЗАПРАВО ДАСЕ ПОНАША КАО ДА СУ СВИ ЊЕГОВО ВЛАСНИШТВО А САД СЕ ИЖИВЉАВА НАД ВАШОМ МАЛОЛЕТНОМ ДЕЦОМ. МОТЕЛ ПРЕТВОРИЈО У СТЕЦИШТЕ РАЗВРАТА И БЛУДА А ОД МИЛИЋА ТАМНИЦУ У КОЈОЈ ВЛАДА СТРАХ КОЋЕ СЕ КОМЕ ЈАВИТИ И КО ЋЕ КОМЕ ШТА РЕЋИ.ОВО МЈЕСТ ТРЕБА ОЗБИЉНО ДАСЕ СТИДЕ ОВАКВОГ ЧОВЕКА.БРУКА И СРАМОТА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ДРСКОСТ

02.03.2016 17:34

БРАВО ЗА КОМЕНТАР

Name

реплика

02.03.2016 18:10

Па ја не могу да вјерујем да има толико доказа против Рајка и опет цовјек на слободи.АЈДЕ МАЛО ДА НАПАДАМО И ПРОЗИВАМО МУП,СИПУ,ИЛИ СЛОБОДАНА ВАСИЉЕВИЦА КАД СУ НЕСПОСОБНИ.

Name

РЕ

02.03.2016 18:47

СЛОБОДАН ИДЕ ПОЛАКО А СИГУРНО,САМ,ПРИДРУЗИТЕ МУ СЕ

Name

ВЕТЕРАН

02.03.2016 16:21

ЈА БИХ ВАМА У МИЛИЋИМА УВЕО ПРАВО ПРВЕ БРАЧНЕ НОЋИ, ПРВО ДА РАЈКО СПАВА СА МЛАДОМ, ПА ВИ У МИЛИЋИМА И ЈЕСТЕ ЊЕГОВИ РОБОВИ И ПОДАНИЦИ, И СВИ СТЕ СНСД ГЛАСАЧИ ПА ШТА СЕ САДА БУНИТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

02.03.2016 16:46

БОЛЕСТ,БОЛЕСТ,БОЛЕСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теодора П

02.03.2016 16:58

Болесник. Фуј, гади ми се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лав Толстој

02.03.2016 17:01

Каква одвратна њуска куко мајци својој

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици

02.03.2016 17:02

Лијеците ову будалу

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурат

03.03.2016 07:41

Засто Лукац не поднесе оставку кад не ради како треба свој посао

Name

Реалан

02.03.2016 17:08

Еее папцино матора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дукица клан

02.03.2016 17:22

Добрила боље би ти било да скратис тај погани језик.Треба да устанес кад поменес Раду.Сподобо једна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник Боксита

02.03.2016 17:37

Дукицу испитај раднике транспорта ко краде дијелове и уградјују се у Дервенти на Висковицев камион. Није Висковиц постењацина.Лопуза ко и ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

раднику боксита

02.03.2016 18:04

Ето срба пакосних.Па јел крив Висковиц сто му мајстор поправи камион и стави украден дио.Он да хоце мозе на паметни нацин поправљати камион на рацун Боксита.

Name

ДЕУРИЦ

02.03.2016 18:22

ДАЈТЕ МИЛАНУ ДЕУРИЦУ ЦАСУ РАКИЈЕ,СВЕ ЦЕ РЕЦИ КО КРАДЕ И КОЛИКО,ЗАО МИ ЈЕ СТО НАДРЉА ЈЕЛЕНА НА ПРАВДИ БОГА,А ПРАВИ КРИВЦИ СУ НАЈОДАНИЈИ РАЈКАНУ АЛИ САМО ЗБОГ ИНТЕРЕСА

Name

Транспорт

02.03.2016 18:27

Дај цути молим те па код Цакље уградјују дјелове који су украдени из транспорта на Висковицев камион. Птице на грани ово знају

Name

РЕ РАД.Б.

02.03.2016 18:41

СТА ЦЕ СИРОТИ ВИСКОВИЦ,НЕМА ЦОВЈЕК ОДАКЛЕ ПЛАТИТИ.,САМО ВИ ГАМАДИ КРАДИТЕ ПА МУ ТРПАЈТЕ У ДЗЕПОВЕ,МОРА СИРОТАН НЕКАКО ПРЕЗИВЈЕТИ,

Name

Радник боксита

02.03.2016 17:59

Па крадја дјелова је вец одавно уходана прица,Висковиц са његовим механицарима и портирима годинама краду,за њега и треца лица.Размислите који су....па онда говоре како је Рајко најбољи,газда костају те пуно.Мука нам је да то висе гледамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раднику транспорта

02.03.2016 18:29

Теби криво сто ти ниси у бољој позицији за крадју дјелова из магацина па цинкарис колеге мису један.И ТИ ЦЕС НА ПОЛИГРАФ ПА ЦЕС ПАСТИ ЗБОГ СИЦУРИЈЕ ИСТО КАО И ТВОЈ КОЛЕГА СТО ГА ЦИНКАРИС

Name

Колега

02.03.2016 18:34

Нека сви одговарамо. Ја цу сутра на полиграф, зна се ко је крао и износио.

Name

Транспорт

02.03.2016 18:37

Па црни Рајко ти би остао без мехницара када би их прикопцао на плиграф.Нема га да није изњео неки дио али и ту има толеранција.Није исто изњети у дзеповима и изњети у гепеку

Name

Милицанин

02.03.2016 18:18

Стиди се кцерке Марије и унуцади

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици

02.03.2016 18:20

Ово је јадно и залосно. Дукицу ценио сам те некад. Зар је могуце да си ово ти. Срам и стид те било. Надам се да ти није остало пуно од зивота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка

02.03.2016 18:22

Саса сине врати га у Београд. Засто се брука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дурмиц

02.03.2016 18:24

Водите болесника на лијецење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

02.03.2016 18:24

Е јеси се упецао као клен магарцино стара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сеф сектора

02.03.2016 18:37

Дукицу јел то нама сад скидас плате да покријес Јеленин родјендан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даидза

02.03.2016 18:38

Да будемо искрени,куповина љубавних услуга на Балкану је сасвим нормална ствар и сви то знају,дјевојке се продају за телефонску допуну 5 км,овдје цитам коментаре ово,оно бих му урадили а и сами не знају гдје им дјеца проводе вријеме и са ким?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нена

02.03.2016 18:39

јој јесте досадни са тим Васиљевиц се бави небулозама и око себе окупио шљам ти момци невреде ни пет пара овог човјека пустите да ради и ствара

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.03.2016 19:16

Не млати глупости

Name

Ре нено

02.03.2016 19:44

Васиљевиц је људина. Нека га Бог цува. Пусти ти нас дамо да ми одлуцимо коме вјеровати

Name

РЕ

02.03.2016 19:50

А ЦИМЕ СЕ ТИ БАВИС РЕТАРДЕ,МОЗАК ТИ ЈЕ ПИЛЕЦИ,ТО СИ ДОКАЗАО КРОЗ ДУГОГОДИСЊЕ СКОЛОВАНЕ,ДОБРО СИ УТВРДИО ГРАДИВО

Name

Милици

02.03.2016 18:40

Ово је поцетак краја тираније у Милицима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобра

02.03.2016 18:41

Ту малу Ј. М. су браца Дурмици узели под своје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милена

02.03.2016 18:42

Колико је ово јадно и бедно. Па зар ти не мозес наци у Бг проститутку па се изиви мрлино матора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Бациц

02.03.2016 18:43

Лако је оргијати док гули сиротињу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са списка

02.03.2016 18:44

Ста цека Сипа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.03.2016 18:49

Ста цека Лукац и МУП РС?

Name

Раде

02.03.2016 19:02

Полиција је предузела прве кораке, приводе дјецу и испитују ко је снимао и писао рајкун поруке.

Name

Муп

02.03.2016 18:51

Јединица за превенцију МУП РС документовала је сав Дукицев криминал али је Лукац ту акцију зауставио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник боксита

02.03.2016 18:51

Цакљо је мали мис колико дјелова заврси код Висковицевог механицара.Газда дај нам полиграф свима,Висковицу,механицарима,портирима па цете видјети ко лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милицанин

02.03.2016 18:51

Браво омладинци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Легенда

02.03.2016 18:53

Дукицу просусе те дјеца ко ризу и трајно избламирасе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небо

02.03.2016 18:55

Рајко што си нас пустио да изгинемо на руднику, ти си крив за то знају то поједини људи да си нас неспремне послао зашто нам тучес породице чекамо те. Мртва стража са Браћана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.03.2016 19:02

Назалост тако је. Нека је јунацима вјецна слава и хвала.

Name

Боксит

02.03.2016 19:03

Јадно и бједно ста нам ради цовјек дузе од 40 година и сви цутимо. Стидим се

ОДГОВОРИТЕ
Name

yyyy

07.03.2016 12:15

Ако се стидиш ти одлази нама је супер

Name

Милици

02.03.2016 19:04

Ције дан 24.2.су дјеца приводјена у мотел од стране Веље Дурмица,да би покусали да умање бруку.Е мој командире Босковицу,брукас породицу и унуформу.Имас ли и мало образа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гологузан

02.03.2016 19:08

На ста спаде магистре. Е мој јадо. Прогонис дјевојцице. Сад под руку са Папицем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дукицу

02.03.2016 19:09

Растурисе тебе гологу.ани и никоговици а докрајцисе тинејдзери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

02.03.2016 19:15

Од оноликог цовека остаде оронули старац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гора

02.03.2016 19:17

Данас сам чула у маркету Гору Симић како се хвали како је прсти боле од куцања порука подршке Рајку, боли њу п.... Једно вријеме од Рајка а једно вријеме од Зике а једно од обојице истовремено, муж мутоња не смије да писне јер му камиони возе руду за Боксит а жена се свалера читав живот

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ау

02.03.2016 19:28

Каква бламцина "великог" привредника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

02.03.2016 19:32

Ето види какви су наши пословни људи, колико их има оваквих, жалосно, каквим дебилима је све повјерена огромна одговорност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гора

02.03.2016 19:45

Данас чујем гору симић у робној жали се како је прсти боле од куцања порука подршке за Рајка. Ма боли њу п...... Била је и његова свалерка и зикина, а једно време истовремено. Муж мутавии све зна а не смије да писне јер му камиони возе за рудник

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

02.03.2016 19:54

ОНА БАР ИМА ЗАСТА,ДОБРО ЈЕ УНОВЦИЛА,А ЦУДНО ЈЕ КАД ГОЉЕ КОЈИМА ДУКИЦ ДАЈЕ НА КАСИЦИЦУ ДА НЕ ПОСКАПАЈУ ОД ГЛАДИ,ПИСУ ПОРУКЕ ПОДРСКЕ ДЈЕДУ РАЈКУ

Name

Бокситовац

02.03.2016 19:56

Најдразе ми је сто исцера полтроне Сару, Лоју и Гуска. Нису му биједе из гу..це излазили

ОДГОВОРИТЕ
Name

вито

02.03.2016 19:58

А дајте, па какви су ово датуми на овим порукама, на једној фебруар 2016 а на другој 1.10.2013. Али добро, ионако су тинејџери паковали ову причу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за виту

02.03.2016 20:31

Имас снимак на порталу Истинито. А ако си кад узео тел који дуго ниси користио видјецес да је датум када је тел произведен прво кад се упали. Да би се аутоматски азурирало потребно је исти тако подесити или се закацити на wи-фи

Name

ево

02.03.2016 20:35

хттп://www.истинито.цом/индеx.пхп/актуелно/итем/40980-скандал-рајко-дукиц-слао-вруце-поруке-убиједен-да-се-дописује-са-малољетницом-фото-видео.хтмл

Name

За Лукаца

02.03.2016 20:01

Ухапси битангу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Годинама

02.03.2016 20:39

Најбољи су ми ови сто раде у Бокситу и само овде смију да проговоре. Рајко вас терорисе годинама, радили сте за 100 КМ, гарантна писма, слао вас на цекање кад му се цефне... Кад су се тад цестити и постени људи побунили и свима вам говорили да вас ово цека ви сте се окренули Рајку, гледали како терорисе њих и њихове породице, као марву вас изводио на улицу да гадјате јајима предсједника Попласена. Ви сте му омогуцили да узме Боксит као да му је оцевина и да ради ста хоце. Васа дјеца једва презивљавају, моле за посао њега, а ви сте ствотили тај Боксит. Васи излазе у град са 20 КМ, а његов вози ауто од 260.000 КМ. Сви знате како износи паре из Милица и јос увјек цутите.... Снагу натофа нико не мозе побједити, али у Милицима не зиви јарод вец марва, цаст великој мањини. Узивам да видим гдје му је граница изивљавања, а вама знам да не постоји граница колико мозете трпити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре годинама

02.03.2016 20:47

Слазем се вецином ствари које си изнео.Мада има пар одлицних група људи који га се небоје и смију му се у лице,праве момцине и Срби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миладин

02.03.2016 20:52

Е бруко и дртино матора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахахахахахаха

02.03.2016 20:58

Ста казе Дукиц не зна ко је Младен Мимиц и ко га је пребио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муп

02.03.2016 22:06

Министре Лукац? Засто цутите? Тукао је труднице, наруцивао убиства, пребијао дјецу погинулих бораца. Сад прогони малољетнице. Ста је на реду?

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

02.03.2016 22:50

Има оваквих као Рајко јако пуно! Није вазно која странка није вазно колико година а исто раде као Рајко!А и ове цуре продају се и 20 км. Гади ми се ово све!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пиxи

03.03.2016 02:11

Дртинас! Спровести истрагу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бице густо

03.03.2016 07:25

Ово изгледа квалификације за парове,Рајко иде на Змаја у финалу. Имају и полиграф и све сто Рајку треба за побједу само јос треба да претекне Змаја ал како видим надмасио га је у многим сегментима

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

03.03.2016 07:42

Будаластиње цисте

ОДГОВОРИТЕ
Name

мићан

03.03.2016 08:50

Поносан на тинејдзере Милића, браво - бољи су од МУПа и кварног Бошковића који ништа није видио кад је дављена Јелена Симíћ а био ту а сад умјесто да подржи дјецу која су намагарчила Дукића - он ће их саслушават како би га опет штитио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје ватрогасац

03.03.2016 09:10

Ја мислим да ово није Рајко на снимку а ако и јесте све ово не значи да је прекршен закон, остало је на нивоу преписке мобилним телефонима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан

03.03.2016 10:50

Ја мислим ни да на слици није Рајко. Хахахахаха, полтронцино

Name

Ре миливоје

03.03.2016 10:55

Ја мислим да је ово неки други Рајко. Да само пуно лици на насега Рајка и стасом и гласом

Name

Цвјетко

03.03.2016 09:11

Рајко дико, не воли те као Цвјетко нико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко кукурајко

03.03.2016 10:52

Рајко дико знамо ми да ти себе највисе волис и да си нарцисоидни болесник

Name

РЕ ЦВЈЕТКО

03.03.2016 11:17

РАЈКО ДИКО ОБРАЗ ТИ ЈЕ ДЈОН

Name

Цвјетко

03.03.2016 11:18

Волим Рајка зашто то да кријем, он је мени биће најмилије!

Name

О

03.03.2016 11:21

КОЈИ ТИ ЈЕ ТАЈ ЦВЕЈЕТКО, ЧУО САМ ДА ЈЕ ТО ЧЕСТ НАДИМАК КОД КОЊА И ВОЛОВА.АКО ЈЕ ТО ИЗЛИВ ЉУБАВИ ПРЕМА КОЊУ ОНДА МУ ВИЧИ ЦУРИК .АКО ЈЕ ПРЕМА ВОЛУ МОЖДА БИ ПАМЕТНИЈЕ БИЛО ДА МУ КАЖЕШ О ЦВЈЕТКО У БРАЗДУ.А ОВОМ ТВОМ МОНСТРУМУ ЦВЈЕТКУ О ЦВЈЕТКО У ВИНКЛО.

Name

ВАСИЉЕВИЦ

03.03.2016 14:17

ПА ВАСИЉЕВИЦУ ЈЕЛ ТО НИЈЕДНОГ МОМЕНТА НЕ СМИЈЕС ДА ПРОЗОВЕС ВЕЉУ ДУРМИЦА ,ЈЕР ПРИВОДИ МАЛОЉЕТНИЦЕ НА РАПОРТ У МОТЕЛ КОД РАЈКА.И САМ СИ ТО ОБЈАВИО АЛИ НИКАКО ДА И ДУРМИЦЕ МАЛО ОПЛЕТЕС.НИЈЕ ВЉДА ДА СЕ БОЈИС

Name

Ре

03.03.2016 14:30

Смјесан ти је коментар. Цовјек је објавио слику. Бави се Дукицем и његовим индустриалцима а не зеленасима. Помени и ти неког делијо. Немој се крит иза портала и два слова

Name

СРБ ин

03.03.2016 17:05

Морају Дурмићи да се увуку Рајко јер болују од комплекса. Али се Рајко узјогуни па И'м затвори кафић не би преживјели. Иначе си ништрије као И Рајко.

Name

Хеисенберг

03.03.2016 10:37

Са колико њих није ухвацен? Треба кастрирати маторог јарца!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

03.03.2016 10:56

Ово је страсно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тн

03.03.2016 13:28

Господин Рајко Дукиц треба подијелити отказе свим запосленим у компанији,и Запослити људе који вапе за послом и платом каквом таквом, па да видим ста це онда бити. Има нас који хоцемо да радимо, и које нас не занима ко, ста, гдје и с ким, посао је највазнији,само тако наставите, сломите ли Дукица неце ни вас бити господо из Милица. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

лела

03.03.2016 14:28

Стварно је тако бас мене брига кад ја добијем плату на вријеме а не овако радим за неку мизерију а факултет који имам могу да окачим о клин Рајко зна да цијени рад али само рад рад и рад покусавају неке гњиде да баце љагу на човјека СРАМОТА.

Name

Ре

03.03.2016 14:32

Тако је. Ми цемо ти подводити и зене и малољетне кцерке. Само нам дај посао. Ако зелис ти и нас је.и.

Name

РЕ

03.03.2016 19:08

ПА НЕ МОГУ ДА ВЈЕРУЈЕМ ДА СТЕ ТОЛИКО ОГРАНИЦЕНИ,ДОК ГОД ТАКО БУДЕТЕ ПОСТАВЉАЛИ СТВАРИ ДРЗАВА НЕ ИДЕ НАПРИЈЕД,ПА НИЈЕ ОВО РОБОВЛАСНИЦКО ДРУСТВО ДЕБИЛИ,ЦУЈ НЕКА НАМ РАЈКО СВИМА ДА ОТКАЗ...ПА ЈАДО НИЈЕ МУ ЦАЦА ОСТАВИО РУДНИК,ПРИРОДА ГА ЈЕ ДАЛА И ИГРОМ СЛУЦАЈА ОН ЈЕ ЗАПОСЈЕО ДИРЕКТОРСКУ ФОТЕЉУ,И БЕЗОБРАЗЛУКОМ ,ЛАЗИМА,ЛОПОВИЈОМ,СТРАХОВЛАДОМ ...ЈЕ УСПИО ДА СЕ ОДРЗИ ДО ДАНАС,МЕСТО ДА СЕ БОРИТЕ ПРОТИВ МОНСТРУМА,ДА СЕ БОРИТЕ ЗА СВОЈА ПРАВА,ВИ КО МАЛИ МИСЕВИ,ПА И ТРЕБА ДА ВАС ГАЗИ МОНСТРУМ ДО ИЗНЕМОГЛОСТИАА РАЈКАН ЈЕ ПОСТЕНИМ РАДОМ НАСЛАГАО МИЛИОНЕ У ИНО БАНКАМА,А ВИ ГОЛОГУЗАНИ И ДАЉЕ САВИЈАЈТЕ КИЦМУ ДО ЗЕМЉЕ ПРЕД ДИКТАТОРОМ,ГЛЕДАО САМ ГА СИНОЦ НА Н1,ЈА НИСАМ УПОЗНАО ВЕЦЕГ ЛАЗОВА ОД 74 ГОД,

Name

РЕ ЛЕЛА

03.03.2016 19:12

КОД РАЈКА ПРОЛАЗЕ САМО ДУ.ПЕ УВЛАКАЦИ,А НЕ РАДНИЦИ,А ТИ ЛЕЛО СИ СЕ ВЈЕРОВАТНО ДОБРО СМЈЕСТИЛА У СУП.К ДЈЕДИ РАЈКАНУ

Name

Раденко Бориц

03.03.2016 15:08

Цика Рајко мозе ли проци моја зена? Млада је. Врати ме у Милице и доводим је у апартман. Хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

залосно

04.03.2016 08:38

рајко лазове сто недаде ниједан тацан одговор новинарки пз зна народ да ти лазес

Name

Поп

03.03.2016 18:20

Оставите човјека на миру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ПОП

03.03.2016 19:30

ПА ЕТО ВИ МИЛИЦАНИ СТЕ ГА ОСТАВИЛИ НА МИРУ,ПОЦЕЦЕ И КИСИК ДА ВАМ ДОЗИРА,ПА СТА СТЕ ДОБИЛИ РАЈКАНОВИ РОБОВИ

Name

Марко комуналац

03.03.2016 18:25

То је наша дика

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

03.03.2016 19:35

ТИ СИ ВЈЕРОВАТНО ЗАВРСИО СПЕЦИЈАЛНУ СКОЛУ ЗА ОМЕТЕНЕ У РАЗВОЈУ ЦИМ НЕЗНАС СТА ЈЕ ДИКА

Name

бокстов радник

03.03.2016 19:52

марко потури под свог ДИКУ РАДУ

Name

Марко комуналац

03.03.2016 20:52

Специјалац сам јаја... Их

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКУ КОМУНАЛЦУ СПЕЦИЈАЛЦУ

04.03.2016 06:03

МАРКО ТИ СИ СПЕЦИЈАЛАЦ ЗАЈЕДНО СА ПОПОВИМА САМО ГЛЕДАС ОД КОГА ИМАС КОРИСТ УВЛАКУСА У ТУДЈЕ ГУЗ.ЦЕ ОВО ЈЕ ТВОЈ ПРАВИ НАЗИВ

Name

Марко комуналац

04.03.2016 20:21

Ако ти тако кажеш, потуро сам и потурицу

Name

Лав

04.03.2016 03:56

Јебес дрзаву кад су грмаљи главни у њој

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко комуналац

04.03.2016 08:20

Брко, Брко.. Надам ја испред имам и ја Бркове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивши бокситовац

04.03.2016 09:17

Полако Марко док Брко сазнао шта радиш, нећеш се зауставити ни у Сребреници

ОДГОВОРИТЕ
Name

нене

04.03.2016 09:48

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=0ЗЕпy-еуиуА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бркан-Кркан

04.03.2016 12:34

Па ово је сјајно! Мислим да смо нашли одговарајућу пјесму, ма химну, за нашега и вашега господара бркана. Е црни Рајко, колико си ти несреће и бола нанио људима, укључујући и мени (и то много), а опет смо спремни да ти поклонимо једну пјесмицу, можда нешто помогне. Наравно, увијек остаје опција да ти помогнеш и себи и свима нама и лијепо се пријавиш у психијатријску установу затвореног типа, гдје и припадаш....

Name

Хеисенберг

04.03.2016 10:56

Маторог јарца треба уштројити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп

04.03.2016 11:09

Вама 30% узе, а нама жене!! Мени и мом другу.. Ух!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник транспорта

04.03.2016 16:43

Председнице,молим Вас преиспитајте слуцај крадје дјелова из транспорта јер су у питању велики износи.Веци него афера пумпе Каракај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

y

04.03.2016 17:21

КАКО ТЕ ДУКИЦУ НИЈЕ СРАМОТА ДА ПОЛИГРАФИСЕС РАДНИКЕ,ПА ТЕБЕ ДА ПРИКОПЦАЈУ САВ ПОЛИГРАФ БИ ПРСКО НА КОМАДЕ,ПА ТИ СИ УКРАО НА СТОТИНЕ МИЛИОНА БЈЕДНИЦЕ,И ТИ ИСТРАЗУЈЕС САДА КРАДЈЕ,ЈОЈ ЗЕМЉО ОТВОРИ СЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

04.03.2016 18:20

ЈОООЈ ЦИРКУСА МИЛИЦАНСКОГ,ПОСТЕНИ ДУКИЦ ФАТА ЛОПОВЕ,ХАХАХА ТО ТИ СКРЕЦЕС СА ГОРУЦИХ ТЕМА,ДЗАБА ТЕБИ СВЕ ТИ СИ НАЈОМРАЗЕНИЈИ ЛИК У МИЛИЦИМА ЗАЈЕДНО СА ДРОНОВОДЈОМ

Name

4444

04.03.2016 22:19

Ове бљувотине само говоре о вама.Тацно сте озбиљан медиј колико и ова глупост.Све је на рекла казала.А главни доказ је слика изгузване цедуље.А ето дотицна је узела новац а цедуљу некако бацила.а млади милица су видјели и колико новца је било и то у фенинг.Свака цаст како вама тако и младим милица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

05.03.2016 06:02

И НА ПАПИРИЦУ ДУКИЦЕВ РУКОПИС СТО МОЗЕ ПОТВРДИТИ ГРАФОЛОГ,А И ВИДАН БРОЈ ТЕЛЕФОНА КОЈИ СЕ ВОДИ НА КОМПАНИЈИ,И СТА ЈОС ТРЕБА ДА БИ СЕ ДЕБИЛИ УВЈЕРИЛИ У ИСТИНУ,ЗАР СТЕ ТОЛИКО МАЛОУМНИ,РАЈКО ВАС ДОБРО ЗАСЛИЈЕПИО

Name

дане

06.03.2016 06:01

Дукицу педофилу купи прње и бјези из Милица,да поцнемо зивјети нормално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко комуналац

06.03.2016 17:51

Дане, Дане управу си, нека бјези