Терзић: Није тачно да се жалимо само када губимо!

"Нико неће да спомене очигледан фаул Богосавца над Грујићем на старту у шеснаестерцу. Такође, ту је и неколико грубих стартова Евертона који је требало пре Луковића да буде искључен", поручио Звездин директор.

Фудбал 04.03.2016 | 23:45
Терзић: Није тачно да се жалимо само када губимо!

Ко губи, има право да се љути. Тако гласи изрека. У последњих 30 година у срспком фудбалу та изрека се модификовала у: Када Црвена звезда или Партизан губе, увек ће се жалити на друге.

Као што је некада неуспешна Лукићева управа у Звезди писала ситне књиге и саопштења после сваког неуспеха и тражила кривце у свима осим у себи, тако ових дана из Хумске одзвањају лелеци над злом судбином у вечитом дербију. Цела прича Партизановог пораза је сведена на суђење арбитра Глођовића, један (не)споран пенал и један неоправдано поништен гол. Одмах су у Хумској саставили саопштење и изразили сумњу у неку озбиљнију теорију завере. Наравно, на Маракани ликују и уживају у победи.

Алфа и омега клуба са Маракане Звездан Терзић тврди да његов клуб и даље има исто мишљење о људима из ФСС и да се дистанцирао од те организације.
“Многи су причали да када се изгуби ми крећемо у обрачун. Није тачно, Звезда се одавно дистанцирала од свих органа ФС Србије и одавно тражила промене у свим структурама на Теразијама. Нико неће да спомене очигледан фаул Богосавца над Грујићем на старту у шеснаестерцу. Такође, ту је и неколико грубих стартова Евертона који је требало пре Луковића да буде искључен. Приче да је Ибањез померио лопту су глупости којима не треба давати значаја. Није логично да се тражи алиби у судијама који су грешили и на нашу штету, поготово на огромну бодовну разлику која је стечена и пре дербија. Знам да није природно да Партизан буде шести, а на њима је да нађу механизам то да поправе”, рекао је Терзић за Спорт.

Звездин директор жали што победа није била и убедљивија…
“Били смо бољи за тај један гол, а да смо имали довољно присебности код завршног паса могли смо да добијемо убедљивије Партизан. Борба је била жестока и момци су показали карактер када се многима чинило да не могу да окрену меч у своју корист. За све су заслужено награђени”, каже Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар