Ево гдје Ана и Швајни граде своју кућу

Будуће супружнике је у томе подржала цијела породица, посебно Анин отац Мирослав, који је прошлог љета у Крчедину купио 100 ари плаца, гдје планира да засади модеран воћњак.

Свијет 01.03.2016 | 13:04
Ево гдје Ана и Швајни граде своју кућу

Ана Ивановић и њен вјереник Бастијан Швајнштајгер планирају да саграде кућу у Крчедину. Будуће супружнике је у томе подржала цијела породица, посебно Анин отац Мирослав, који је прошлог љета у Крчедину купио 100 ари плаца, гдје планира да засади модеран воћњак.

"Ана и Швајни су дефинитивно одлучили да се скуће ван Београда јер желе да имају мир далеко од градске вреве. Они су већ разгледали потенцијалне локације за породични дом, а одлука је пала на општину Инђија. Швајнију се толико допао Крчедин да је једном приликом са Аном цео дан тамо провео у природи. Када су преломили да тамо зидају кућу, одлуку су саопштили својим породицама, које су их у томе подржале", прича извор.

С обзиром на то да фудбалер игра за Манчестер јунајтед, пар ће послије свадбе живјети на релацији Србија-Њемачка-Енглеска.

"Њихова кућа ће бити модерна, с неколико спаваћих соба и купатила, кухињом, великим дневним боравком, дечјом собом и огромним двориштем. И мештани Крчедина увелико причају о томе да ће им најбоља српска тенисерка бити комшиница и радују се томе", завршава извор.

(НН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

***

01.03.2016 12:30

Ана и Свајни граде дом бајни, ту да зиве Свајни и Ана до старих дана...

ОДГОВОРИТЕ