Величковић: Партизан је посебна емоција!

Новица Величковић осећа посебну емоцију пред повратак у Партизан, од чега га дели само папирологија.

Кошарка 01.03.2016 | 17:00
Величковић: Партизан је посебна емоција!

Крилни кошаркаш се после седам година враћа међу црно-беле, где је почео каријеру и постао најбољи млади играч Европе.

"Гледао сам сваку утакмицу Партизана коју сам могао да ухватим. Мене је увек вукло да се враћам, још од када сам отишао пре шест-седам година. Причао сам са пријатељима. Играње за Партизан је посебна емоција и нешто специјално", рекао је Величковић.

Љубимац "гробара" представља појачање за тим Александра Џикића уочи борбе за повратак титуле шампиона Србије.

"Има још детаља око Трабзона и треба то да се заврши, али сам у Београду и нисам овде без повода. Само да се папирологија заврши", рекао је Величковић.

Овај крилни играч имао је у каријери много проблема са повредом колена, али је сада казао да се осећа добро.

"Добро се осећам физички. Сезона је била доста напорна док се није завршио Еврокуп. Имао сам проблеме са повредама, али не са коленом, него са извртањем зглоба и осталим стварима које су нормалне за спорт", рекао је бивши играч Реал Мадрида.

Он је казао да познаје тим.

"Види се у последње време да су подигнути резултати. Има неколико искусних играча, али је тим млад и има играчи који треба да стасају. Цела клупа ради са младима, а и Партизан је увек то радио. Биће то добро", рекао је Величковић.

Новинаре је занимало колика ће му мотивација бити играње КЛС-а.

"Играо сам српску лигу у Меги и свака утакмица ми је била као Евролига. Немам никакав проблем са мотивацијом. Моја игра много зависи од емоција, тако да је повратак у Партизан права ствар", закључио је члан репрезентације Србије која је била вицешампион Европе 2009. године у Пољској.

Коментари / 0

Оставите коментар