Марија Каран на свијет донијела дјечака

Глумица Марија Каран и њен супруг продуцент Џоел Лубин постали су родитељи дечака, а лепа мама се породила у једној од најбољих болница у Лос Анђелесу.

Свијет 29.02.2016 | 21:15
Марија Каран на свијет донијела дјечака

Осим мужа Џоела, бебу су дочекали и Маријини родитељи, који већ неко време бораве у Америци како би били уз ћерку а сада и уз унука.

Радост на Маријином лицу говори да јој порођај није тешко пао, а фотографију са сином непосредно после порођаја поделила је са пријатељима на свом Инстаграм профилу.

Супруг српске глумице је за своју драгу резервисао апартман у једној од најпрестижних клиника у Лос Анђелесу, где су своје наследнике родиле и Пенелопе Круз, Мила Јововић и Хале Бери.

Њен боравак у болници коштаће око 20.000 долара.

Марији трудноћа није тешко пала, с обзиром на то да је свих девет месеци била изузетно физички активна.

Глумица је сваки слободан тренутак проводила шетајући како са супругом, али је чак и током шестог месеца јахала електичног бика, ишла на рафтинг. Премијере и журке на које је ишао њен суприг, наравно и Марији су били одлична забава.

Неколико дана пред порођај заједно са родитељима обилазила је знаменитости Холивуда. Њени родитељи су у Лос Анђелес стигли још пре неколико недеља како би помогли Марији да припреми све за бебу, а и да буду уз њу када стигне прво унуче.

Лепа глумица се крајем маја 2014. године удала за холивудског продуцента Џоела Лубина. Венчање је одржано у Цркви Ружица на Калемегдану, а церемонија је одржана у кругу родбине, најближих пријатеља и кумова.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

која је сврха ове вијести?

29.02.2016 21:17

И дали цу ја овде у РС боље зивити ако цитам о глумици која се породила 'у најбољој болници'? А ја ни 10 година рада у РС нецу зарадити онолико колико це костати њен породјај и боравак у апарманима

ОДГОВОРИТЕ