Обрадовић: Надам се да ће нам се Новак брзо прикључити

Селектор Дејвис куп тима Србије Богдан Обрадовић рекао је да се нада брзом опоравку Новака Ђоковића, који је због инфекције ока недавно предао меч у Дубаију.

Тенис 29.02.2016 | 21:00
Обрадовић: Надам се да ће нам се Новак брзо прикључити

"Очекујемо вести од Нолета што се тиче опоравка. Надамо се да ће све бити у реду и да ће се брзо прикључити тиму", рекао је Обрадовић.

Ђоковић је ове недеље на турниру у Дубаију предао у четвртфиналу Шпанцу Фелисијану Лопесу због инфекције ока, па је његов наступ за Србију у првом колу Светске групе Дејвис купа против Казахстана под знаком питања.

Први тенисер света је дан пошто је завршио учеће на турниру у Дубаију допутовао у Београд на лечење.

"И даље имам проблем са инфекцијом очију. После прегледа лекара ми је преписана терапија и надам се побољшању. Очекујем да наредних дана ситуација буде боља, како бих кренуо са тренинзима и био спреман за Дејвис куп", рекао је Новак.

Филип Крајиновић и Виктор Троицки су у дворани "Александар Николић" одрадили први тренинг, а селелектор Обрадовић је рекао да се у понедељак очекује да тренинг одради и Ненад Зимоњић.

"Изузетно смо задовољни условима у дворани, као и подлогом. Заиста нам је драго што смо ми први добили прилику да играмо у дворани под именом кошаркашке легенде Александра Николића, којег сви изузетно поштујемо", рекао је Обрадовић.

Дејвис куп дуел измедју Србије и Казахстана играће се од 4. до 6. марта у дворани "Александар Николић".

Коментари / 0

Оставите коментар