Жути метеоаларм за Сарајево, Мостар...

Метеоаларм издао је жуто упозорење за подручја Сарајева, Мостара и Ливна због очекиваног олујног вјетра у ноћи са недјеље на понедјељак, јавља агенција Анадолија.

Босна и Херцеговина 28.02.2016 | 17:15
Жути метеоаларм за Сарајево, Мостар...

Очекивани удари вјетра од 40 до 60, локално и до 70 километара на сат могући су у вечерњим сатима. Почетак наредне седмице обиљежиће облачно и кишовито вријеме. Сунчаније ће бити у источним дијеловима земље и у Крајини.

Јутарње температуре ће износити од три до осам, а дневне од девет до 15, у Херцеговини до 17 степени Целзијуса.

Облачно вријеме очекује се и у уторак. У првом дијелу дана киша се очекује у Херцеговини и Крајини, а до краја дана у цијелој земљи.

На планинама могућ је слаб снијег. Јутарње температуре од минус један до четири, а дневне од осам до 14 степени Целзијуса.

Слично вријеме преовладаваће и у сриједу.У јутарњим сатима биће кише док се у вишим подручјима Босне очекује сусњежица и снијег. Без падавина ће бити у Посавини и Крајини. У остатку дана у Херцеговини могућа киша, а на истоку Босне, прије подне, слаб снијег. О

блачно и кишовито вријеме задржаће се и у четвртак, када се очекују јутарње температуре од нула до пет, а дневне од три до седам степени Целзијуса.

(АА)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

србин

28.02.2016 19:07

Дабогда их идувао.Нестало их!

ОДГОВОРИТЕ