Пелегрини: Желимо Лига куп за вјеру у титулу!

Менаџер Манчестер Ситија Мануел Пелегрини рекао је да би освајање Лига купа мотивисало његову екипу у борби за титулу шампиона Енглеске.

Фудбал 28.02.2016 | 10:00
Пелегрини: Желимо Лига куп за вјеру у титулу!

Фудбалери Манчестер Ситија играће у недељу на „Вемблију“ против Ливерпула финале Лига купа.

Сити ће покушати да понови успех из сезоне 2013/14 када је освојио Лига куп победом над Сандерлендом од 3:1, у Пелегринијевој првој сезони у клубу.

Манчестер Сити је тада у узбудљивој завршници првенства освојио шампионску титулу испред Ливерпула, а ове сезоне је у нешто тежој ситуацији, пошто после два везана пораза од Лестера и Тотенхема заостаје шест бодова за првопласираним Лестером.

„Сезона 2013/14 је била веома важна. Ова сезона је другачија, али ако у фебруару освојите један трофеј то вам даје веру да можете да наставите борбу за трофеје у другим такмичењима. Морамо да освојимо Лига куп, а затим се посветимо Премијер лиги. Борићемо се за преосталих 36 бодова, а шест заостајемо за лидером“, рекао је Пелегрини пренели су британски медији, „Борићемо се до краја а освајањем Лига купа стећи ћемо додатно самопоуздање“.

Сити је у среду у Кијеву победио Динамо са 3:1 у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона и у доброј ситуацији је пред реванш на домаћем терену.

Коментари / 0

Оставите коментар