Џаровски: Партизан – Звезда 4:3?! Никакав проблем!

За некога ко је средио и 143:0, како каже, не би био никакав проблем да "заврши" и "7+" у дербију.

Фудбал 27.02.2016 | 11:20
Џаровски: Партизан – Звезда 4:3?! Никакав проблем!

Старији га знају добро, "средњи" су слушали приче, млађи вероватно немају појма ко је.

Велибор Џаровски је био краљ намештаљки у бившој Југославији, а каже да су његове "моћи" и даље ту, само ако буде хтео да се реактивира...

Овај сада већ времешни менаџер из Скопља био је сива еминенција Прве и Друге лиге Југославије, као и нижих разреда. Својевремено је средио да резултат фудбалске утакмице буде 134:0, а рукометне 0:0...

"Ја нисам државу растурио и оштетио, нити сам ставио хипотеку на њу, већ сам народ забављао. А, себе душевно и материјално задовољавао", преноси "Спортски журнал" изјаву чувеног Македонца.

"Све се за торбу пуну пара може, што сам много пута до сада и доказао. Фудбалски меч четврте македонске лиге, давне 1971, између Лескоеца и Велгоштија морао је да буде завршен 134:0! Плашио сам се да други не победе с већим резултатом, пошто су већ били наместили 96:0! Тако сам из превентивних разлога морао да се осигурам", присећа се Џаровски.

"Рукометни меч без голова био је за мене изазов, који се, ето, већ годинама с неверицом препричава".

Био је три пута у затвору због своје страсти. Каже да је окорели навијач Црвене звезде и додаје да би, да хоће, лако могао да среди да Партизан победи 4:3.

"Победио би Партизан 4:3! Ниједан други резултат не би долазио у обзир, рецимо 5:2, 6:1 или 7:0. Било би много сумњиво, овако 4:3 би био резултат по мери за 'седам плус' и велике паре", каже Џаровски, уз загонетан осмех.

Коментари / 0

Оставите коментар