Што је у Ситију вишак, за Валенсију је луксузна роба!

Шпански клуб поред тренера Пелегринија, размишља да плати преко 30.000.000 евра за француског везисту Самира Насрија!

Фудбал 27.02.2016 | 18:40
Што је у Ситију вишак, за Валенсију је луксузна роба!

Најављени долазак Пепа Гвардиоле подразумева и бројне одласка са Етихада наредног лета. У првом реду, Мануела Пелегринија. Чилеански стручњак ће морати да тражи други посао, а према инфромацијама из Шпаније, Валенсија је највише загризла са популарног Инжењера. Ако Гери Невил не остане на клупи Слепих мишева, клуб са Местаље ће новог треннера бирати између Пелегринија и Рафе Бенитеза.

Међутим, није само Пелегрини тај којег би Гвардиола могао да утера у наручје Валенсији. И неки играчи би могли пут Местаље... Пре свега они који имају везе са менаџером Жоржом Мендесом и инвестиционим фондом Дојен Спортс који имају велики утицај на Валенсијиног власника Питера Лима. Тако би Сити могао да напусти Елијаким Мангала. Он је и прошлог лета био на ивици преласка на Местаљу у склопу трансфера Ника Отамендија у супротном правцу. Међутим, на крају је одбио да напусти Манчестер Сити. Сада је опет актуелна прича о његоој селидби у шпански клуб...

Други играч који би могао са тмурног Острва у сунчану Валенсију је Самир Насри. Њега многи виде као првог у реду фудбалера који ће постати вишак после доласка Пепа Гвардиоле. На Острву баш и не постоји много интереса за њега, али у Валенсији су према писању шпанских медија спремни да плате чак 31.500.000 евра за Француза који ове сезоне није у првом плану у има проблема са повредама.

Коментари / 0

Оставите коментар