Вулин нови предсједник СДС-а у Бањалуци

Предраг Вулин изабран је синоћ за новог предсједника Градског одбора Српске демократске странке у Бањалуци.

Република Српска 24.02.2016 | 11:45
Вулин нови предсједник СДС-а у Бањалуци

Вулин је у другом кругу гласања побједио Давора Шешића. Кандидат за мјесто предсједника ГО СДС Бањалука је поред ове двојице кандидата била и Весна Ећим Злојутро.

Нови предсједник бањалучког СДС је након избора рекао да се вечерас показала стабилност и снага Градског одбора СДС.

„Циљ ГО СДС је побједа на локалним изборима у октобру 2016. у Бањалуци и допринос побједи СДС и наших парнера из Савеза за промјене у већини општина у Републици Српској", поручио је Вулин.

Говорећи о изборима у Градском одбору СДС у Бањалуци, један од кандидата за предсједника Давор Шешић је рекао да је избор предсједника Градског одбора СДС био демократски процес у којем су чланови дали мало веће повјерење господину Вулину.

„Ја му честитам и он има моју подршку у даљем раду. Овде нема побједника или поражених и мислим да ће се тек на локалним изборима видјети ко је побједник, а ко поражени", истакао је Шешић.

Вечерас побиједило јединство Српске демократске странке казала је Весна Ећим – Злојутро, која је такође била кандидат за предсједника Градског одбора.

„Било часно и лијепо учествовати и све је прошло у најљепшој атмосфери којој смо се могли надати. Заједно смо имали састанке и прије ове скупштине на којима смо се договорили да поштујемо једни друге и да сви заједно радимо", наводи Ећим – Злојутро.

Задовољство што је скупштина једног од највећих одбора СДС, синоћ у Бањалуци, показала јединство и снагу СДС у овом граду изразио је потпредсједник СДС Огњен Тадић.

„Стварност је демантовала оне који су мислили да оваква врста јединства и снаге не постоје. СДС у Бањалуци ће бити главна снага и покретач у промјена и побједе Савеза за промјене и Српске демократске странке на локалним изборима који ће се одржати у октобру", казао је Тадић.

Честитајући Вулину, који га је замијенио на функцији предсједника Градског одбора, Тадић је рекао да је Вулин на потпуно демократски начин добио повјерење, док су његови супарници такође вриједни људи, који су на најбољи начин учествовали у овом изборном процесу.

„Оваква врста јединства за које су многи мислили да не постоји, али стварност их је демантовала, ће бити главна снага и покретач промјена и побједе Савеза за промјене и СДС на локалним изборима. Вулин је био предсједник Извршног одбора, Шешић, предсједник младих, а Весна Ећим – Злојутро, потпредсједница Градског одбора. Њих троје су били само језгро странке и сада је скупштина доносила одлуку ко ће од истакнутих људи странке водити ГО. То је исти тим. Овај скуп је доказ да се снага и моћ управо налази у СДС", казао је Тадић.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Маторо гунђало

24.02.2016 10:56

Честитам, срећом нису побиједили Весна и онај мали, они би уништили СДС Бања Лука до краја. Сад одмах почињите припреме за локалне изборе, одмах.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

24.02.2016 11:32

А ко јее Вулин?

Name

@Маторо гундјало

24.02.2016 12:40

У праву си скроз, Сесиц је млад и несикусан,а избор Злојутро би само одмогао јер је људи виде као онај ратни СДС који се свима огадио. Да не побиједи Вулин оде опет БЛ рудоњи и онда би се то одразило и 2022. на опстим изборима.

Name

Драгиц

24.02.2016 10:59

Браво..само напријед и будите јединствени и на изборима, да конацно Српску ослободимо од промитиваца и криминалаца који су уз то неписмени и необразовани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

24.02.2016 21:31

Шешић је опет показао професионализам. Ријетко поштен и паметан, млад политичар. Браво Шешићу. Само напријед до предсједника РС.

ОДГОВОРИТЕ