Додик: Против мене се води опсежна истрага

Предсједник Републике Српске Милорад Додик потврдио је у интервјуу за Агенцију Анадолија да се против њега, његове супруге, сина, кћерке и оца води најопсежнија истрага која има и регионални карактер.

Република Српска 24.02.2016 | 11:33
Додик: Против мене се води опсежна истрага

Додик је рекао да постоје конкретне ствари које се проводе и да је против његове породице покренута широка врста истраге у многим институцијама у Републици Српској па чак и региону. Он је утврдио да је направљен списак, по налогу Тужилаштва БиХ, у оквиру којег СИПА тражи податке о Милораду Додику, Сњежани Додик, Игору Додику, Горици Додик и Богољубу Додику.

"Сњежана је моја супруга, Игор је мој син, Горица је моја кћерка, а Богољуб мој отац. Значи против свих тих људи покушава се вршити харанга. Наравно да то није једноставно", каже Додик.

На питање зашто, Додик је члановима кабинета наложио да донесу документе. Пред репортера АА ставља дописе СИПА-е, које први пута показује јавности и док их листа говори:

"Погледајте. Свим институцијама којима се тражи. Па ће ме вјероватно оптужити да онемогућавам правду. Имена моје дјеце на тим листама за истрагу. Откуда, како је то могуће? Како би сте се ви осјећали да вашу породицу овако претресају?"

"То говори о томе шта се покушава. Зашто? Рећи ћу вам зашто? Дакле, кренуло се са великим обећањима. Чак датим на неким међународним мјестима о томе да ће ови такозвани, а ви знате ко су они, учинити да се докаже нека врста криминала. Па су причали о Бобар банци, па су причали о аутопуту, па су причали о згради Владе, па о Радиотелевизији, превоју Чемерно, Боски, нигдје наравно ништа нису могли да нађу. Сада су одлучили вјероватно да траже нешто. Пошто ништа нису могли да нађу, сад, гурај, тражи, ваљда ћемо нешто искомбиновати, па ће рећи ово или оно. Замислите.

Ја мислим да је то најопсежнија истрага која је икада вођена против нечије породице у БиХ. Немам ја никакву потребу да тражим солидарност са собом или нешто друго. Али вам говорим да наравно да човјеку није драго да види да му је породица комплетно нападнута. Знате, имам још троје унучади. Можда су и њих требали ставити. Имам двоје који се још нису родили, а требају ове године да се роде. Можда су и они на тапету. Ја то не знам. Али, ево предлажем им да обухвате све, можда су промашили нешто да ураде. То је ствар која наравно не даје спокојство човјеку.

Ако има неко дјело ОК. Ако нема шта је проблем. Шта ви то хоћете од мене. Да држите тензију о Милораду Додику и његовој породици. То је она прича коју смо могли да чујемо овдје од опозиције, Додик, ја никада нисам коментарисао ничију породицу. И моја породица је све што имам у животу. Наравно зна се, у мом крају, на који начин и шта је урађено. То не може да појача осјећај према БиХ. Злоупотребе институција сигурно ће само умањити значај", каже Додик по први пут овако детаљно и отворено о свом случају.

Питали смо га зашто сматра Сарајево несигурним, да га треба заобилазити и да ли ће неким другим поводом доћи у Сарајево као предсједник Републике Српске, невезано за евентуални позив Тужилаштва БиХ.

"Што се тиче тога да ставимо тачку; ја немам повјерења у то. Мислим да они то дебело злоупотребљавају. Видљиво је на који начин злоупотребљавају и не би требало да будем наиван. Ако имају нешто да ме питају око свега тога даћу им овдје изјаву. Што се тиче Сарајева које доминира и којим управља Тужилаштво БиХ и Суд БиХ наравно да је оно неприхватљиво за било кога. У ситуацији када добра намјера једнога Павловића да се врати из Требиња у Сарајево да да изјаву је злоупотребљена да га на каубојски начин пресретну у Буни и да га ухапсе, ставе лисице, да то усликају наравно не говори у прилог било коме да иде у Сарајево. У том контексту то треба разумјети", рекао је Додик.

Коментари / 72

Оставите коментар
Name

xyз

24.02.2016 10:43

Неће ли бити шта од те представе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалиста

24.02.2016 11:14

Бити це као и све до сада у овој дрзави...тресла се гота родио се мис!

Name

Несто Мислим

24.02.2016 11:28

Требало је о својој породици раније да размисљас. Кад си их користио да покријес (маскирас) своје многобројне сумниве бизнисе. Сјети се само како си рјесавао концесије у енергетском сектору и које методе си користио да се то маскира и да тебе нигдје званицно нема. А људи су кварљива роба. Прије или послије неко проговори. Па Американци су пратили и прислускивали једну Ангелу Меркел, Саркозија, итд. а да неце тебе. Не казем да су они то радили, али неко мозда јесте. Ниси ти обицан предсједник. Ослонио си се превисе, и превисе вјеровао, оном Израелианцу, а цовјек је само форсирао своје интересе. Обецавао ти заститу, али ниси схватио ни могао знати колико је то реално. Сад цовјека нигдје нема кад је потребна помоц. Вјеровао си и оном Перовицу у Москви, а цовјек ради за неколико обавјестајних слузби. Вјеровао си и својим кумовима, као да ниси знао да су кроз историју Србима главе највисе досли њихови кимови. Итд., Итд. Сад је само питање да ли ово СИПА ради на своју руку, или по нецијој наредби са стране. Претпостављас цијој. Цињеница да те неки званицници мјесецима заобилазе и избјегавају не иде ти у прилог. Глад за новцем и уопсте богатством многима је главе досла. Не мора да це и теби, али .....

Name

КВИСКО

24.02.2016 11:39

Не знам на коју представу мислис. Медјутим, цовјек је, мислеци да ради мудро, углавном послове и богатство водио на родбини и пријатељима. Родбина це ни крива ни дузна платити цех, а пријатељи и кумови це настојати да му помогну да оде у затвор јер и онако су они званицно власници многих оффсхоре фирми и рацуна у иностранству. свему постоји тзв. "ноз са двије острице". На мосту добијес, али на цуприји изгубис.

Name

П

24.02.2016 12:06

Шта си ти Милораде очекивао?Знао си шта радиш и на који начин слажеш милионе на хрпу! Нажалост, с обзиром да си већину пара, станова и кућа преписао на своју породицу, нормално је да се сад истрага води и против њих!!!Што ниси раније мислио на породицу док си узимао милионе!

Name

реално

24.02.2016 12:47

Предсједнику изгледа јос није јасно какве одговорне функције се прихватио. Приватно је одговоран за цланове своје фамилије, али слузбено за цијелу РС. Многи су због њега страдали, а сада види само проблем код њему најблизих. Соррy, то није у реду.

Name

Покојна Милева

24.02.2016 20:48

Он це мени тату,маму и сестру из Новог сада...

Name

хемицар

25.02.2016 14:10

Јадно,,да се цовјеку сазали ..тресу му се гаце права је пи*кица

Name

Горан

24.02.2016 10:43

Тако је предсједнице !

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

24.02.2016 13:13

ИСТРАГЕ НЕ ТРЕБА НИКО ДА СЕ ПЛАШИ.АКО НИСИ КРИВ НЕ МОЖЕ ТИ НИКО НИШТА. АКО СУ КРИВ СПРЕМИ СЕ ЗА ЗАТВОР И ОН ЈЕ ЗА ЉУДЕ КОЈИ КОЈИ ВОЛЕ ДА КРАДУ И ЛАЖУ!

Name

мрва

25.02.2016 08:45

Предсједник се практицно оградио од сваке одговорности. За ста је он уопсте јос задузен, да води своју партију? Њему фали компетенцији у тимском раду, а понајвисе резултати Рада. Сто се тице злоупотребе функције Нико, па ни он, не мозе бити постедјен. Срамота за њега да се 10-тогодисњи јубилеј заврсава са оваквим епилогом. То говори све.

Name

муп

24.02.2016 10:44

И треба.Само лазе највеца истрага је врсена од њега лицно према Тихомиру Глигорицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кад

24.02.2016 12:41

Кад империја почне да тоне , ако Бог да убрзо ће...

Name

днк

25.02.2016 22:23

Миле , то си и заслужио.Стотине милиона си опљачкао и још у све то увалио и ужу породицу!Сам си крив,похлета те је надјачала, а могао си бити нормалан.

Name

Стари

24.02.2016 10:45

Богами Миле од елоквентног политичара са сувислим реченицама догурао си до нивоа Жељке кад је ријеч о састављању реченица и генерално смислености изношења чињеница...

ОДГОВОРИТЕ
Name

којо

24.02.2016 11:30

Не сикирај се Миле дижу ти рејтинг за следећи мандат.

Name

п

24.02.2016 12:12

ДОКАЗ ТВОЈЕ НЕРВОЗЕ И ПАНИКЕ ЈЕ ТО ШТО СВАКИ УБОГИ ДАН ДАЈЕШ ПО НЕКОЛИКО ИЗЈАВА ЗА МЕДИЈЕ, ЗА РТРС ПОГОТОВО-СВАКИ ДАН!!ЧОВЈЕЧЕ, СТАНИ МАЛО, КАД ЈЕДЕШ, СПАВАШ,ДА ЛИ СЕ УОПШТЕ НЕКАД ОДМАРАШ И ОПУСТИШ КАО СВАКО НОРМАЛНО ЖИВО БИЋЕ?ПОНАВЉАШ СТАЛНО ЈЕДНЕ ТЕ ИСТЕ РИЈЕЧИ И ТЕМЕ КАО ЖЕЉКА!ГУБИШ СЕ!

Name

Тако ти је то

24.02.2016 17:20

Кад му жена и кћерка иду у шопинг у иностранство, авионом Владе РС, о нашем трошку.

Name

Зоран

24.02.2016 10:46

Хапсите га!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко са стране

24.02.2016 10:46

Јаране ста је?Да се нису Гаце напуниле? Види ти се страх из оцију... Нека нека само дери и то одреда !!!!Онда своју Брацу из Педерације поведи са собом!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

24.02.2016 10:59

Ста је Сарајлије (јарани) , боли вас то сто вас нигдје нема на политицкој сцени ? Не мозете висе красти као у рату и после рата, то вас боли ? Не мозете наплацивати издају као до сада ? Предсједник Додик води овај брод у добром смјеру... а то је Русија !

Name

браиндамагед

24.02.2016 12:02

Русију це сигурно довести преко десет НАТО земаља и Србијом која неки дан скину гаце пред НАТО-ом, само јос изгледа ти и јос неколико неписмених будала вјерује у ту бајку, осврни се око себе па погледај табле исред обновљених опстина, скола, здравствених установа, у које ти и породица ти идете, па процитај ста писе и ко даје паре за то, сомино слудјена. Никакав интерес Руси овдје немају осим да извуку и ово мало насих пара сто имамо(Рафинерија Брод), или да надју таквих огрницених типова као ти па да насим млате глогиње и показују како могу направити зло у Европи, само нисмо ми висе тако наивни, спустасмо се једном на то братско узе па се пртрзе, нецемо висе, а и нема ко сво младјарије овај пајац и његови бјелосвјетски хостаплери и домаца фукара отерала је у Аустрију и Њемацку да преврцу бабе и дједове по старацким домовима и баустелају, овдје као куга да влада, провозај се по мањим мјестима у РС па цес видјети јада и пустих градова, а такви као ти дувају у ратницке трубе, а у рат це са Ракуљом и пензионерима обневидјелим од нејела и непила и татиним и маминим синовима по разним агенцијама и управама за ко зна ста сто размисљају како да купе себи ајфон нови и да потросе ову муку народну у сопингу по Бецу и Грацу, е моја будало!

Name

ре сувара

24.02.2016 12:18

Мозда тај брод добро плови али и ти цес у своју луку(туњице)!!!

Name

оо7

24.02.2016 10:47

Додик је рекао шта има,сада је на опозицији да га оптужи,ако има аргументе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

помоц у невољи

24.02.2016 11:00

Ако неко има великих менли пелена нек посаље.јер се Миле усрао до драгог му сарајева.

Name

МираИСа

24.02.2016 10:48

Господине предсједниче, о томе си требао размишљати на вријеме. Зашто моја породица и хиљаде других продица нису под истрагом. Сад би ти такав бахат вјероватно прокоментарисао.."Ко ти је крив кад ниси способна а ниси ни довољно Српкиња"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

24.02.2016 11:46

Миро ако се тако зовес.Као прво ти ниси Предсједник РС.Као друго заиста ниси толико велика Српкиња као Додик да спасес полицију Рс да у два мандата доведес Рс на исту раван са ФБих да се одупрес странцима и много тога јос због цега је на мети овај цовјек који је симбол отпора Срба у Бих.Подрска Предсједнику!

Name

цицана

24.02.2016 14:53

ре Драган: Подрска за ста? За невидјен криминал, економски слом и сиромаство..? Ма идибре, Домовина се брани само знањем. Новац кладе ваља, али УМ ЦАРУЈЕ.

Name

Мира за Драгана

24.02.2016 15:06

Драгане, видиш мени није важно да ли се заиста тако зовеш и колики си Србин.Имаш своје мишљење и то је ок.Али молим те пусти друге да мисле својом главом и не значи ако се не слажу с тобом и твојим мишљењем да се зову другачије и да нису довољно Срби.Мада то ријетко истичем,ја сам Мирјана (за блиске људе Мира) Српкиња и по оцу и по мајци,поносна на нацију и вјеру,удовица погинулог борца која је остала с двоје малољетне дјеце 1995г.Нисам на челу државе (не можемо сви ни бити)али сам поштена службеница која се труди да својој дјеци обезбједим све што је у мојој могућности.А тога је мало па ипак моје ниједно дијете није имало проблема са законом. То што ти приписујеш свом вођи баци низ воду,он је само створио јаз према нама свима.Сви га доживљавају као муљатора,хоштаплера,превртљивца и лопова.То што прича о патриотизму и српству...може некоме другом, мени не.Знам добро шта то њему значи.Једно велико ништа.Хајд' Драгане здраво и пробај мислити својом главом...пуно је љепше.

Name

Баја

24.02.2016 11:00

Хапсите га вец једном, доста је проблема нанио овом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А јој

24.02.2016 11:05

Да знас колико те залим јер ти мислис за себе и своју Фамилију. Вама треба вила на Дедњу вама треба имање у Банкинцима ви 10 година зивите као паса са свим привелегијама. Да ли сте ви себе упитали икада да је тон сварно зарадјено или не? Колико србских породица зиве другације него Фам. Додик и засто? Ви нисте нкада рекли да је неко од васих слуга уцинио несто противзаконито? Ви Искао да се такмиците коце висе! Како мозете присилити банке да вам дају папире за кредите који није било јер по никаквом рацуну немозете вратити? И сад ја требам да залим ја имам суза али у овом слуцаји неце да теку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САЈО

24.02.2016 11:07

ПРЕСЕДНИЦЕ НЕДАМО ТЕ НЕ ИДИ У САРАЈЕВО НЕКА ХАПСЕ БАКИРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Горан

24.02.2016 11:08

Води он њега у п.и.ц.к.у материну!Невидис како Народ гладује по цијелој Босниен-Херзегоwини.А ви само национално

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прашина у очи

24.02.2016 11:19

А ти јадан једва крај са крајем састављаш, стварно ми није јасно докле ће да истражују постен свијет док лопови краду по контајнерима, краду хљеб по пекарама, млијеко и конзерве по маркетима, газе траву у парку постављајући којекакве шаторе, к'о нешто штрајкују. Све то треба хапсити а не поштеног преседника оптузивати до те мјере да оболи од страсне болести зване "душевна бол".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Бања Лука

24.02.2016 11:25

Након криминалне приватизације Робне куце Боска, коју је Додик продао/предао Мисковицу и Дјурицу, радници су били приморани да узму неке биједне цркавице и да заувијек дају отказ... Од 300 радника, само 10 најхрабријих је одбило тај Додиков ултиматум и своја права и неисплацене плате су потразили на БЛ судовима. Поуздано знам да се тим радницима и њиховим породицама пријети, а бањалуцке судије су махом на страни дјубради која данас управља народном Боском! Питање за диктатора Додика-ста је са породицама тих Боскиних радника!? Ко њима пријети? Је ли пријатно када се неко надје у тој ситуацији!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајици

24.02.2016 11:27

Треба прецесљати и бајице по свим опстинама и градовима који су у талу са њим и копирају сада малог а некада главној бају у свим могуцим безобразним карактеристикама и лоповлуцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Икона

24.02.2016 16:04

Бице процесљани. Целицним цесљем.

Name

мујо

24.02.2016 11:27

Треба нама висе додика на свим странама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјет

24.02.2016 11:46

Предлажем да породица Додик ради добра народа у Републици Српској и свога личног сама израчуна, шта је од имовине стварно поштено стекла јер мислим да би им и то било довољно да живе боље од многих грађана у Републици Српској, а оно што је отето од овог напаћеног народа да врати, јер добро је позната она народна "отето проклето". Нека се угледају на покајаног цариника из Јеванђеља који оштећенима враћа двоструко, не знам како Додику то не савјетују наше владике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

малик

25.02.2016 05:52

Е мој брате далеко је он од моралних норми!

Name

ооооооооо

24.02.2016 11:56

Ја незнам висе ко слуса овог додика, па и треба да се све испита и да га затворе и узму све сто је незаконито стекао, ста он мисли да он и његова породица треба да узивају у благостању и новцу који је узео од народа а да јадни народ зиви у биједи и аплаудира додику и да ради за 500 марака е друзе неце ици народу је досло до грла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

24.02.2016 12:06

ХАПСИТЕ МИЛОКРАДА,ДОК СВЕ НИЈЕ ПОКРО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браца Грим

24.02.2016 12:15

Хм неко је попбркао лонцице,Бајке су на другом спрату!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

полицајац

25.02.2016 16:27

Сада је само битно даје СИПА не трецем спрату и да је подрум осигуран.

Name

Фрог

24.02.2016 13:08

А брат Горан, а Чубри курир?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срна

24.02.2016 13:09

Нико НЕ прица о криминалу марка павица И горана марјановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спикерка РТ РС

24.02.2016 13:48

Баја се нешто унезвијерио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Учитељ јоге

24.02.2016 13:59

Још прошле године сам ти рекао да учиш јогу Милораде...савјетовао сам те иако ниси заслужио...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харценко

24.02.2016 14:06

Е мој Горане јеси ти један од оних идиота и болесних умова Сувара.Ако је предједник спао да га медијски стите будале попут Суваре боље да се објеси одмах. Болан каква Русија ста прицас бре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја!!!

24.02.2016 15:45

Игор добио 3 000 000,унук "кило"злата а реце да укупно има 5 унука?па дајте му јос један мандат људи моји,ето онако нек се и тој неродјеној надје по 2-3 кила да имају дјеца.А ви се стерилизујте који це вама крц унуце или унуцад кад их нецете имати цим хранити!?

Name

Горан

25.02.2016 09:32

Види овако... Има нас који смо много дали за прављење ове дрзаве, дијелове свога тијела (знам да ти ниси уцествовао у прављењу исте) а подрзавамо ову власт. Обратио си се погресном. Ви који лескарите по цијели дан, све вам смета. Засуците мало рукаве, радите несто.

Name

ре Горан

26.02.2016 19:18

Види Горане пуца ми сто си ти стврао ову дрзаву вјероватно си је себи и својима добру створио и сад ухљебљени на дрзавним јаслама се прифатавате и курвате по канцеларијама и гулите козу овом народу, ста ти то радис мајке ти хајде реци да ниси у Интегралу, Калдери или лЛанацу, па нам попујес како се овдје мозе радити, мозе да се ради и кицма за цркавицу код тајкуна и приватника који су гори од робовласника, колико бораца демобилисаних ради код резимских тајкуна као робови без икакве застите од исте те дрзаве коју су као и ти стварали, остваљају здравље радеци прековремено неплацено годинама без годисњег одмора, регреса, зимнице, топлог оброка, да би дјеци приустили кору хљеба и онда се ти говно једно безобразно појавис и прицас нам о Русијама, и осталим бајкама, а кладим се у зивот да их бранис или зато сто си неквалификован примљен на неки дрзавни посао, или сто имас сопствену фирму која не послује по трзисним условима и не добија послове на тендерима него полтронством и миљениством од овог окупаторског и злоцинацког резима. У ствари превисе си безобразан и подло ироницан.

Name

робин худ

24.02.2016 14:21

Па ста зивот је бумеранг све се врти у круг многи су осјетили непријстности и од вас недузни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

24.02.2016 14:27

Тузиластво БиХ није страсно,и мене су испитивали па пустили. Где је тад била РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хммммм

24.02.2016 15:02

Имаш 10 милиона буџет предсједника,подијели са тузиоцима нису они гадљиви на паре,потроси се мало и слободан си ко Слободан Павловиц...

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

24.02.2016 15:13

Сад требамо пустити сузу или ста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

24.02.2016 15:19

ВИДИТЕ НАРОДЕ И ВИ КОЈИ ГЛАСАСТЕ ЗА ЊЕГА КОЈА ЈЕ ТО П....ЦК,,ЦА ОД ЦОВЈЕКА, ЕНО ГА ПИСКИ У ГАЦЕ, ТО ГАМЕ ДА ВОДИ НАРОД, МА ИДИТЕ БРЕ ИДИОТИ Ј..БО ВАС ОН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истрага

24.02.2016 16:09

Треба му све одузети,па на биро рада га послати,до пензије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блацкоут

25.02.2016 16:33

Не би дуго цекао на бироу рада - типови са факултетом политицких наука су у РС дефицитаран кадар, универзално примјенљив, рационалан и стедљив.

Name

објективан

24.02.2016 16:10

Додик је прво никакав човјек, јер за своје дупе сад му ваља и ова констатација да 90 посто Срба воли БОСНУ, КОЛИКО видим већи је љигавац од Шпирића, сви који подрзавају Додика нити имају душу ни карактер ни образ, фуј гаде ми се ови дупелизци , Додик међународној заједници а ови што га подрзавају јос висе ми се гаде јер су највећи дупелизци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Медвјед Брундо

24.02.2016 16:23

Против кога це Милораде ако неце против тебе, неце ваљда против мене. Јесам ја прослу јесен скрсио неке сљиве ал ја сам медвјед, моје је да ломим. Уз то, ја сам застицена врста. А ти ниси. Тбој проблем. Ал' да ти казем, требао си бити, ти си веца зивотиња од мене. Ја отресем само једну сљиву, наједем се и одем. А ти се наврзао к'о вук. Док све не потарес, не престајес. Зато ловци и кокају вукове Милораде, а медвједи врло ријетко настрадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.02.2016 18:16

Респект. Сликовито

Name

Мила

25.02.2016 09:09

Милораде, додје време да ти се врати мило за драго. Доста си породица уништио, доста си породица оставио без хљеба, зашто, само што не мисле као ти и твоји гробари. Вријеме је да ти бог наплати , нормално и породици и ти си лицно све пред собом газио. Имацеш времена да добро размислиш шта си ти са својим сарадницима, локалним криминалцима нанио, колико си бола нанио и колико их има болесних, лицно од тебе и твојих сарадника. Милораде нек ти се све врати па и на ун уцице , доста је више зла, уништио си нас да више немамо куд, једино нам је остало да цекамо бозију правду. Само тебе бог може казнити, јер он је непогрешив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БГД

25.02.2016 09:13

ЈА ВАМА ГОСПОДИНЕ МИЛОРАДЕ ДОДИК ОДАЈЕМ ВЕЛИКО ПОСТОСТОВАЊЕ, ЈА САМ СРБИН, НИСАМ ЦЛАН НИТИ ЈЕДНЕ ПАРТИЈЕ, АЛИ ЈА ЗНАМ ДА КАДА СРБИ СВОГА СРБИНА НАПАДАЈУ, ВРИЈЕДЈАЈУ, ЛИЦЕМЈЕРНО И ДЕСТРУКТИВНО ПОНИЗАВАЈУ....ОН ЈЕ ЦОВЈЕК-СРБИН КОЈИ ВРИЈЕДИ. ГЛЕДАЈУЦИ ВРИЈЕМЕ ОВИХ НАЗОВИМО ИХ ПАМЕТЊАКОВИЦА, ВИДИ СЕ ДА СУ ТО ЉУДИ А ПОНЕКИ И НЕЉУДИ КОЈИ НИСТА НЕ РАДЕ......да, да. БРАЦО СРБИ ДРУГ ТИТО СЕ НЕЦЕ ВРАТИТИ, МОРА СЕ РАДИТИ ПО 10-12 САТИ, ЊИВЕ У Р.С. КОРОВ, А ЊВЕ У ВОЈВОДИНИ ЗАСИЈАНЕ, ЉЕПОТА ВИДЈЕТИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСМАТРАЧ

25.02.2016 10:10

АЈД' НЕ СЕРИ!

Name

ДГБ

25.02.2016 15:10

Као иронија, цинизам има смисла. Само, смањити слова.

Name

xyxy

25.02.2016 09:57

Док је био његов цовек на целу Сипе није имао потребе о овом говорити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алекс

25.02.2016 11:24

Доказ против тебе имају исувисе које це те поразити

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРОД ТО ВОЛИ

25.02.2016 13:43

Када су хапсили Управни одбор жељезница РС, ТВ РС је учествовала у хапшењу, снимила и као ударну вијест послала у етер. Предсједник је прокоментарисао:Народ то воли. Народ воли хапшења, па изволи предсједниче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

25.02.2016 13:51

Горан и Драган судећи по њиховим коментарима, су људи којима је добро испран мозак да ли парама или запошљавањем,не знам шта друго да кажем-

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре БГД

25.02.2016 21:01

ИМАС ТИ БГД СВОГ ВУЦИЦА И НЕ СЕРИ ОВДЕ МОЛИМ ТЕ ,ЗАБАВИ СЕ ТИ САМ СА СОБОМ ЈЕР СИ ОЦИТО ВЕЛИКИ БЕБИЛЦИНА ЦИМ ВАКО ЛАПРДАС,!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рутх

04.04.2016 11:54

Здраво, ја сам госпођа Еммануел Рутх, приватни зајам зајмодавац који даје животни вијек прилику кредита. Да ли вам је потребан кредит хитно исплатити своје дугове или вам је потребан кредит да бисте побољшали пословање? Ви сте одбијен од стране банака и других финанцијских институција? Да ли вам је потребан кредит консолидација или хипотека? у потрази за више јер смо овдје да би све своје финансијске проблеме ствар прошлости. Ми посудити средства појединцима којима је потребна финанцијска помоћ, која имају лоше кредитне или је потребна новца за платити рачуне, да улагати у пословање по стопи од 2%. Желим користити овај медиј да вас обавијестити да смо пружити поуздан и корисника помоћи и да ће бити спремни понудити кредит. Тако да нас контактирате данас путем е-маила на: (еммануелрутх@оутлоок.цом)

ОДГОВОРИТЕ