Коментар: Добро дошли у - ''Циркус Партиђано''!

Нема мира у Хумској 1. Партизан никако да се консолидује, већ само упада у нове невоље. И бламира се. Све то сада већ подсећа на циркус. Клуб то није заслужио.

Фудбал 24.02.2016 | 00:00
Коментар: Добро дошли у - ''Циркус Партиђано''!

А ко су ти артисти, који не забављају, него само кидају живце црно-белој популацији? Па, скромно речено - СВИ! Нема ниједног невинашцета, да се не лажемо. Од извођача радова на терену, преко тренерске шамлице, па до фотељаша.

Е сад, није само проблем поглед на табелу (ледено је на минус 29). Није ни непланирани пораз од “романтичара” (срамота). Клин у мотор “парног ваљка” убацио је Абубакар Умару. Каже да неће да игра за црно-беле зато што није продат Шенжену (велика лова и њему и Партизану).

Прво Жиле, сад Абу. Коска до коске. Трагедија једног клуба. А, као и код Живковића, могло се на време реаговати и код Умаруа. Не чекати да ђаво дође по своје. Прво бисмо да га продамо, а онда ипак не. Те одлучује тренер, те спортски директор, те генерални. Па је л’ има неко да лупи шаком о сто и каже: “Еј, људи, доста је више з...бавања”?

И сада је Звезда, као што јој и (скраћено) име каже - у васиони. Партизан није ни на земљи. Лебди негде. Нестало је и антифриза за дебели минус. А, стиже дерби у суботу. Уозбиљите се. “Гробари” хоће чисту и мирну ситуацију. Одмах!

Онда и Звезда може пасти...

Коментари / 0

Оставите коментар