Тања Бошковић одржала лекцију младима

Глумица Тања Бошковић која и у 63. години изгледа одлично, објаснила је колико времена посвећује свом изгледу али и осврнула се на понашање младих људи данашњице.

Србија 22.02.2016 | 21:10
Тања Бошковић одржала лекцију младима

Наиме, када је у питању њен физички изглед, глумица не подлеже разним третманима већ оним најбитнијим стварима, уживању у сваком тренутку живота.

"Човек одраста етички и естетички. Не посвећујем превише времена ако се то посматра као нега. Уопште не спадам у те жене. С друге стране, волим да пливам, углавном ходам, и то кроз живот, избегавам вожњу аутомобилом, волим да се дружим с људима, имам дугогодишња пријатељства. Мислим да то чини здравље, а његовати здравље је наша обавеза. Ако говорите о физичким стварима, волим лепоту и цели живот јој служим. Креме и шампони су мање битни. Ужасно ме нервирају рекламе које обећавају срећу која долази споља. Срећа се негује другачије. Тој нези посвећујем време. Ове боре које имам, све сам зарадила највећом радошћу. Умем да старим, наша тела су пропадљива. Презирем жене које, убризгавајући отрове у своја лица, мисле да ће њихове очи бити мање рањиве. Џаба вам силикони, кога ћете уверити, себе у огледалу, шта? Да нисте имали озбиљан и дубок живот те да нисте никоме ништа подарили, него шта? Ништа", рекла је Тања.

Ипак, много више младих жена се одлучује на естетске корекције и уградњу силикона, а глумица је и то лепо објаснила, у свом стилу и са речима после којих се треба замислити.

"Нисмо научили децу да схвате да само оно што смо дали, то имамо. Основна реченица која описује 21. век је: "Изгледам, дакле постојим." У 19. је било: "Мислим дакле постојим", а у 20. је: "Имам, дакле постојим." Боли ме 21. век, јер људи некако пропадају. Волим језик и говор, то је највеће људско достигнуће у развоју. Теши ме да неће све бити урушено док постоје фантастични људи који нас чине бољима него што јесмо", закључила је Тања.

Извор: Дневни аваз

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

нн

22.02.2016 20:13

Тако је Тања. Лијепо збориш.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОЈЕ ЧЕСТИТКЕ

22.02.2016 20:19

Свака част генерацијо. Изгледаш одлично. Ти доказујеш да лепота није увек пролазна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микич

22.02.2016 20:31

На крају живота све нас лека смрт и гроб ако будемо имали срећу да гроб купио на време док смо живи!

Name

ЖИВОТ ЈЕ ЛЕП

22.02.2016 20:53

Михаило, уживај у животу. Пусти гробове. И имај увек на уму да нико није остао ''незатрпан''

Name

МИХАИЛО. МИКИЋ

22.02.2016 22:45

ГРЕШИТЕ. ЈА ПОЗНАЈЕМ МНОГЕ ПОКОЈНИКЕ КОЈИ СУ СПАЉЕНИ ОД СТРАНЕ СВОЈЕ НЕЗАХВАЛНЕ ДЈЕЦЕ ИЛИ ДРЖАВЕ. ПОЗНАЈЕМ И ЈЕДНУ БАКУ ИЗ ЧИКАГА ЧИЈИ ЗЕМАЉСКИ ПРАХ ИЗ УРНУ СУ РОЂАЦИ У БОСНИ ПОЈЕЛИ ЗАПРЖАВАЈУЋИ ПАСУЉ МИСЛЕЋИ ДА ЈЕ ТО НЕКИ ЗАЧИН!

Name

марко самардзиц

23.02.2016 05:41

Ријетко видјена дама,од дјетињства обозавам Тању,али букавално је обозавам,због изгледа,глуме,понасања!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пето

23.02.2016 17:19

Научи их да на почетку каријере одма скину гаће да им се оно види а нса крају живота причај како треба

ОДГОВОРИТЕ