Што Квинси Милер игра лоше?! Па, раскинуо човјек!

После утакмице против Цедевите појавила се информација да је Квинси Милер раскинуо са девојком. Иако ништа није указивало да ће Звездин Американац бити слободан, то се ипак могло наслутити јер је најављивани повратак у Србију његове доскорашње изабранице срца, Алије Пети изостао.

Кошарка 23.02.2016 | 17:40
Што Квинси Милер игра лоше?! Па, раскинуо човјек!

Милер је са својом бившом девојком уживао јесенас у Београду одмах по доласку на Мали Калемегдан. Уживали су у чарима Калемегдана, Скадарлије и осталим знаменитостима, а Алија је била очарана лепотама наше престонице. Такође, није пропуштала Милерове утакмице на којима им је пружала подршку и уредно одвлачила пажњу гледаоцима у "Пиониру".

Заједно су у Србији провели око месец дана, а она је због пословних обавеза морала да се врати у Америку непосредно пред католички Божић.

Тада су обоје једва чекали да се поново виде, а Алија је требало да се врати у Београд крајем јануара. Уместо повратка она се проводи са другарицама у Лас Вегасу по журкама, а Милер очигледмно не пружа одличне партије каквим је одушевљао Делије када је био емотивно испуњен.

На његовом инстаграм профилу више нема заједничких слика, а на њеном је су од Београда остале само две фотографије Скадарлије.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја Ја.Ра

23.02.2016 16:50

РЕФЕРЕНДУМ ОДМАХ ДА МЛАДА ОСТАНЕ У СРБИЈИ И ДА ЦРНАДАК ОДМАХ ОДОБРИ ДРЗАВЉНАСТВО ЗА СНАЈКУ

ОДГОВОРИТЕ