Фил Колинс поново са бившом супругом

Британски музичар Фил Колинс, који је од недавно поново музички активан, поново живи с бившом супругом с којом планира венчање.

Забава 22.02.2016 | 14:21
Фил Колинс поново са бившом супругом

"Наш развод био је погрешна одлука", изјавила је Колинсова бивша супруга Оријана, која се од познатог музичара растала 2006. године, а после две године и развела.Према њеним речима, у јавности поново зове Фила Колинса својим супругом с којим планира поновно венчање.

Колинс (64) оженио се с Оријаном 1999. године и то му је тада био трећи брак. Имају два сина. Оријана Колинс се после развода удала за банкара Шарла Межатија с којим има једног сина.

Поред соло каријере, Колинс је познат као певач и бубњар енглеске рок групе "Џенезис". Освојио је седам Гремија, два Златна глобуса и Оскара за најбољу оригиналну песму.

Колинс је од 1978. до 1994. године имао више хитова на музичким листама у Великој Британији и САД. Његове најпознатије песме су "Ин тхе Аир Тонигхт","Гроовy Кинд оф Лове", "Оне Море Нигх" и "Анотхер Даy ин Парадисе". Велики успех је имао и дует с Филипом Бејлијем "Еасy Ловер".

У глумачкој каријери се издваја филм "Бастер", у којем је глумио срећног лопова, као и гостујуће улоге у серији "Пороци Мајамија".

Новости

Коментари / 0

Оставите коментар