Син Пабла Ескобара: Јављају ми се Срби

Син највећег светског нарко-боса, Хуан Пабло Ескобар, изјавио је да његов отац Пабло Ескобар званично није трговао ни са ким из бивше Југославије и да је дрогом највише снабдевао западна тржишта.

Свијет 21.02.2016 | 19:35
Син Пабла Ескобара: Јављају ми се Срби

Хуан Пабло Ескобар је за данашње "Вечерње новости" казао да не зна да ли је његов отац био у контакту са неким нарко-кланом на Балкану.

Према његовим речима, преко друштвених мрежа јављају му се многи људи из Србије чији идентитет не жели да открије јер "показују велико поштовање према његовој породици".

Хуан Пабло Ескобар је јавности познат захваљујући књизи "Мој отац, Пабло Ескобар", која је недавно објављена и у Србији, и у којој је искрено говорио о животу свог оца, вође најмоћнијег нарко-картела свих времена који је контролисао 80 одсто трговине кокаином у свету.

"Књигом сам желео да жртвама мог оца вратим право на истину. Она је мој почетак одштете њима, а не одбрана или оправдање за насиље мог оца", казао је Хуан Пабло Ескобар.

Како је навео, прича о животу његовог оца Пабла Ескобара није романсирана биографија "краља кокаина" већ документована и истинита прича.

"Нисмо ми живели фикцију, већ стваран живот", казао је Хуан Пабло Ескобар и додао да сиротиња у Колумбији и широм света памти његовог оца као човека који им је помагао и дао хиљаде бесплатних станова.

Према званичној верзији Пабло Ескобар убијен је 2. децембра 1993. године у обрачуну са полицијом, али и даље није искључена могућност да је извршио самоубиство.

Извор: Бета

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мики

21.02.2016 20:38

Ескобар је био вредни рата који је на свом саласу узгајао поврће и тако зарадио много новаца да је поклонио 1000 станова станова радницима и пољопривредницима

ОДГОВОРИТЕ