Бартомеу: Меси и Нејмар? Неће они нигдје!

Председник Барселоне Ђозеп Бартомеу каже да највеће звезде Каталонаца неће напустити клуб.

Фудбал 22.02.2016 | 20:00
Бартомеу: Меси и Нејмар? Неће они нигдје!

Доласком Пепа Гвардиоле у Манчестер сити од следеће сезоне појавиле су се спекулације да би са њим на Етихад могао да стигне и Лионел Меси.

Претходно се спекулисало да би Нејмар могао да пређе у Манчестер јунајтед, али Бартомеу је уверен да ће Барселона задржати најбоље играче.

„Знамо да би Меси могао да зарађује више у другим тимовима, као и Нејмар, Бускец, Пике или Суарес. Нејмар је пре доласка у Барсу имао боље понуде. Суарес такође. Али, они су одлучили да дођу у Барселону. Ја мислим да овај клуб привлачи играче, мисмо више од клуба. Бринемо се о многим стварима. Све то креира атмосферу која говори да смо више од клуба. Уверени смо јер знамо да су наши играчи веома срећни у клубу и граду. Уживају у спорту и у групи су. Уверени смо да ти играчи неће отићи због новца. Меси је пре неколико дана рекао да је Барселона једини европски клуб за коју ће играти. Нисам ја то рекао, он је“, јасно је демантовао спекулације Бартомеу.

Што се тиче Нејмара, клуб жели да му продужи уговор, али се то одужило, па су медији спекулисали да би и он могао у Енглеску.

„У овом тренутку не видим да ће било који наш играч напустити клуб на лето.“

Коментари / 0

Оставите коментар