Званично - Јовановић у Зениту: Права одлука!

Доскорашњи фудбалер Црвене звезде Вукашин Јовановић нови је члан Зенита, потврђено је на званичном сајту руског клуба.

Фудбал 21.02.2016 | 10:00
Званично - Јовановић у Зениту: Права одлука!

Још увек није познато на колико је млади дефанзивац потписао уговор, а према наводима српских медија, ради се о уговору од четири ипо године.

Јовановиц је 48. странац у историји Зенита, односно осми Србин после Милана Вјештице, Данка Лазовића, Александра Луковића, Предрага Рандјеловица, Владимира Мудринића, Милана Родића и Матије Кежмана.

„Срећан сам јер сам коначно потписао уговор. Сада сам део највећег клуба у Источној Европи. Због тога имам велику одговорност. Желим да радим и једва чекам свој први тренинг. Град је веома леп. Луковић ми је много причао о томе како ствари овде функционишу, о људима, граду... Сто посто сам сигуран да је долазак у Зенит био прави избор. Срећан сам што сам дошао у земљу која је блиска са Србијо9м. Наши народи се воле, исте смо религије. Морам да дам све од себе како бих успео, обећавам да нећу дати 100, већ 110 посто својих могућности“, рекао је Јовановић на промоцији.

Јовановић је поникао у београдском клубу, а за црвено-беле ове сезоне одиграо је 22 утакмице и постигао два гола уз две асистенције.

Као члан јуниорске репрезентације Србије освојио је Светско првенство 2015. године на Новом Зеланду.

Коментари / 0

Оставите коментар