Важно обавјештење за навијаче пред Звезда – Ефес...

Црвено-бели објавили су веома корисне информације за власнике сезонских улазница пред обавезну "замену" за дневне карте.

Кошарка 21.02.2016 | 20:20
Важно обавјештење за навијаче пред Звезда – Ефес...

Црвена звезда – Анадолу Ефес у Вршцу.

Компликовано, али неминовно.

Прошле недеље, када је постало јасно да се меч Топ 16 фазе Евролиге неће одиграти ни у "Пиониру", ни у "Арени", црвено-бели саопштили су да ће предност имати власници сезонских улазница, али да ће бити неопходно подизање дневних карата, с којима ће бити једино могућ улазак у вршачки "Миленијум", чији се капацитет скоро поклапа са бројем сезонских које је Звезда продала ове сезоне.

Али, с обзиром на то да велики број навијача ван Београда поседује сезонске улазнице и да би само због "замене" морали да долазе у престоницу, клуб са Малог Калемегдана потрудио се да свима изађе у сусрет и олакша ову неминовност.

Саопштење преносимо у целости...

"КК Црвена звезда Телеком обавештава све своје навијаче и власнике сезонских карата, да је због огромног интересовања и како би олакшао својим симпатизерима процес замене улазница за меч Црвена звезда Телеком – Андолу Ефес, проширио мрежу продајних места широм целе Србије и Републике Српске.

Осим Београда навијачи, власници сезонских улазница, имаће могућност да преузму своју дневну улазницу и на свим 'ОМВ' пумпама, као и 'Еxцлусиве цханге' ланцима широм Србије.

Поред тога, замена ће бити могућа и на следећим продајним местима Евентима:

Бања Лука
МГ Травел
Бана Лазаревића б.б. 78000 Бања Лука

Београд
Арена, Дом Омладине, ТЦ Ушће

Крагујевац
Кон Тики, Краља Александра И Карађорђевића 37

Краљево
Краљ травел, Цара Душана 53-57

Лозница
НЕТWАРЕ, Трг Јована Цвијића 7
Ц Смарт, Немањина 2

Ниш
КЊИЖАРА ИНДИГО НИС, Обреновићева 39
Травего, Цара Душана 37
Биг Стар, Цара Душана 65
Фун травел, ОБРЕНОВИЋЕВА ББ ПЦ ГОРЧА ЛОК М20

Нови Сад
НС БИЛЕТ СЕРВИС, Булевар Михајла Пупина,између улаза у Тржни центар "НЕW YОРК" и улаза у Пошту

Суботица
Авенија Путовања Суботица, Корзо 7 (пасаж)

Ужице
Цразy Нортх Кафе бар, Малише Атанацковића 1

Вршац
МН АСТРАВС, Вука Караџића 18
НАЈТРАВЕЛ, Војнички трг 7
СТУП ТРАВЕЛ ВШ, "СТЕПЕ СТЕПАНОВИЋА 9"

КК Црвена звезда Телеком подсећа још једном, да се замена сезонских улазница, за дневне, врши само у понедељак и уторак, и то на следећи начин:

"Уз достављање сезонске карте на увид, како би се евидентирао бар код, сваки власник добија дневну карту, само за ову утакмицу. Замена ће се вршити у времену од 10 до 20 часова, а од среде од 12 часова КК Црвена звезда Телеком почиње продају појединачних улазница за утакмицу која ће се одиграти у петак од 20 часова у дворани 'Миленијум' у Вршцу".

Коментари / 0

Оставите коментар