Павловић и даље на лијечењу у болници

Слободан Павловић, власник Павловић банке, још је на лијечењу у бијељинској болници док су службеници компаније Слобомир Петар Лазић, Љиљана Гарић и Павловићев сарадник Благо Благојевић пуштени  рано јутрос из притворске јединице и налазе се у кућном притвору, потврдио је за БН ТВ  Павловићев адвокат Миодраг Стојановић.

Република Српска 20.02.2016 | 12:14
Павловић и даље на лијечењу у болници

Конзилијум љекара утврдио је да Павловић треба да буде и даље у болници, тако да је јутрос обавјештен Суд да Павловић, због здравствених проблема, није у могућности да испоштује судску одлуку о кућном притвору, рекао је адвокар Стојановић и додао да очекује од Суда да ће добити дозволу за даљи Павловићев боравак у болници.

БН ТВ

 

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Чудра

20.02.2016 11:21

Трте-мрте, тамо-овамо, па опет сви пуштени. Сваког чуда 3 дана. Занимљиво је како се баш сви масовно разболе када угледају гатре? Само, чему ли онда служе затворске болнице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сирогојно

20.02.2016 11:22

Знаци опет она стара...тресла се гора родио се мис...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

20.02.2016 11:35

Хоце ли сада неко одговарати сто су ови људи хапсени без разлога ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Сирогојно

20.02.2016 12:20

Није се гора тресла,него опозиција пуца ћорцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цезар

20.02.2016 12:24

А шта ако су ово игранке смишљене од стране Додика, Бакира и Човића, Радончића и њихових главних пајташа, који су свуда па и у ентитетским тужилаштвима, полицијама, СИПИ те ентитетским и државним судовима. Играју на карту дискредитације и извртања свега односно свијести. Нека је како је, друкчије не може бити! Они који памте неко друго вријеме, лагано одумиру. Младји немају мозга као ни телад. Игра је дубока и прљава. Надају се спасу. Страни фактор их уствари подржава мада се декларативно изјашњава да је за нешто друго. Медјутим, на крају ће бити балканско прољеће. Неће се пуно разликовати од оног у Либији. Побиће их лагирима. Живи били па видјели. Прије двије године је било кренуло али још није догорило баш до ноката довољно великој маси. Медјутим маса таквих се свакодневно увећава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

20.02.2016 13:29

Због СРБске неслоге, незнања и необавештености са СРБима није тешко управљати нити манипулисати. То показује и случај Г. Павловић када су многи СРБи поведени непромишљеном одлуком Суда БиХ и беспотребним на каубојско начин хапшењем Г. Павловића од стране СИПА у бјесу и немоћи својој због стања у земљи попут грађана Јерусалима преко своји коментара викали РАСПНИ га, РАСПНИ. Крв његова на нас и на дјецу нашу. Срамно и жалосно. У праву је био Свети Владика Николај Велимировић када је рекао "УБИ НАС НЕЗНАЊЕ НАШЕ!" НЕЗНАЊЕ О ОСНОВНИМ ПРАВИЛИМА ЖИВОТА ДА ПО РЈЕЧИМА ПАТРИЈАРХА ПАВЛА БУДЕМО ЉУДИ. ТО ЗНАЧИ ДА БУДЕМО СРБИ: ПРАВОСЛАВЦИ И СВЕТОССВЦИ КОЈИ ИМАМО РИЈЕЧ СВОЈУ. КАДА КАЖЕМО ДА, НЕКА БУДЕ ДА, А КАДА КАЖЕМО НЕ НЕКА БУДЕ НЕ. НА ДВИЈЕ СТОЛИЦЕ СЕ НЕ МОЖЕ СЈЕДИТИ! НЕ МОЖЕ СЕ СЛУЖИТИ ИСТИНИ И ЛАЖИ, ПРАВДИ И НЕПРАВДИ, БОГУ И БОГАСТВУ И БИТИ У ИСТО ВРЕМЕ ЧОВЈЕК И НЕЧОВЈЕК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

20.02.2016 14:20

Попе, проповиједи дрзи у цркви. Срамота је да криминалце поредис са Христом.

Name

Микаило

20.02.2016 14:28

Кад су крали, српска слога се није спомињала. Сад кад су ухвацени касно је за слогу.

Name

Молба

20.02.2016 15:32

Ставите молим вас Михаила у музеј 20. вијека.

Name

Михаило Микић

20.02.2016 16:35

Мишко и Микаило ви и људи попут вас нису нормални. Само су оптужени без доказа могли бити хапшени за време Тита, Стаљина и Хитлера а никада у демократији не коју се позивате. Незнам зашто од себе правите будала већим него што јесте? Предајте Суду БиХ доказе за ПАВЛОВИЋЕВЕ кривицу а немојте без доказа СрБске Родољубе и СРБске Богољубе по старом Гебелсовом и комунистичким рецепту и обичају да оптужујете за дјела која не можете да доажете. Доста је народу у БиХ да плаћа кроз порез промашај својих политичара и босански судски установа!

Name

Михаило Микић

20.02.2016 20:54

Ја нисам поредио Павловића са Христом. Нема тога човјека који може да се упореди са Старим СРБским Рођаком ГОСПОДОМ нашим Исусом Христом али нажалост има пуно безбожника и кривовјетаца који својим животом личе нљ старо завјетне фарисеји и садукеје, на расељено грађане некадашњег Јерусалима у коме Јевреји наговорити од својих старешина Убише Бога и Спаситеља свијета БОГОЧОВЈЕКА ИСУС\ ХРИСТА!

Name

ВЈЕЗБА

20.02.2016 13:43

Показна вјезба у продавању магле сиротињи, ето моја драга сиротињо како смо насикирали насег великог воду и његове тајкуне нек се бране од куце , из ресторана Сирано као Радисиц,Беца као Спирке (има их јос.колико хоцес) , Монте Карла као Скрбиц ,Лондона као Иваниц и Новог Сада као код Босица а ви драга сиротињо мозете у следецој епизоди вдјети како сикирамо тајкуне и лопове.До следеце бламазе поздравља вас вас Р..... !

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаг

20.02.2016 14:19

Овај адвокат познатији као Кисели неце сиромахе да брани. Њих препуста Томицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кумиц

20.02.2016 15:21

Овај Павловиц це рикнут као Бобар и појео вук магарца пара нема па нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

20.02.2016 17:37

АКО "Павловић рикне као Бобар" све ћеш изгубити што си уложио преко десет хиљада долара колико аметички иншуренс гарантује улагачима који свој новац чувају код ПАВЛОВИЋЕВЕ банке.