"Рајковићу је ове зиме пропао трансфер у Премијер лигу!"

Голману репрезентације Србије Предрагу Рајковићу пропао је трансфер из Макабија у Енглеску у зимском прелазном року, рекао је менаџер Зоран Стојадиновић.

Фудбал 21.02.2016 | 10:40
"Рајковићу је ове зиме пропао трансфер у Премијер лигу!"

Према његовим речима, Рајковић није могао да добије радну дозволу јер није имао 75 одсто наступа за репрезентацију, тако да је морала да заседа комисија, за шта је било мало времена.

"Било би много лакше да је ишло из Србије, попут трансфера Марка Грујића из Црвене звезде у Ливерпул. Увек иде много теже када је неки играч у иностранству", рекао је Стојадиновић .

Стојадиновић није желео да открије о ком енглеском клубу је реч, али је рекао да се ради о екипи из Премијер лиге.

Рајковић је у Макаби летос прешао из Црвене звезде и са израелским клубом је наступао у Лиги шампиона, а посебно се истицао у локалном првенству.

Једна од опција да замени Рајковића у клубу из Тел Авива био је голман Радничког из Ниша Александар Јовановић.

Председник Радничког Радан Илић рекао је да је имао понуду Стојадиновића, а да трансфер није реализован због тога што је Рајковић остао у Макабију.

Илић је казао да је имао понуду од 150 хиљада евра једног турског друголигаша за Јовановића, али да је понуда Макабија била много већа.

Како је рекао, Илић је добио уверења да ће се трансфер Јовановића у Макаби реализовати на лето, ако Рајковић напусти израелски клуб.

Александар Јовановић се посебно истакао у јесењем делу сезоне у Супер лиги Србије, у којој је био један од бољих голмана, а за њега је наводно био заинтересован и Партизан.

Коментари / 0

Оставите коментар