Бјелица завршио на штакама!

Кошаркаш Минесоте Немања Бјелица повредио се током Ол-стар викенда и завршио је на штакама, пишу амерички медији.

Кошарка 20.02.2016 | 17:40
Бјелица завршио на штакама!

Уместо да у петак настави своју дебитантску НБА сезону, наступом на утакмици Мемфис Гризлис - Минесота Тимбервулвс, Немања Бјелица остао је у Минеаполису на детаљним лекарским прегледима.

Амерички медији објавили су да репрезентативца Србије боли стопало и да је последња два дана ходао уз помоћ штака.

Према истим изворима, Бјелица током паузе за Ол стар меч није имао никаквих проблема, али се по повратку у клуб, почетком недеље, пожалио на повреду стопала.

И због Бјелице и због националног тима Србије, коме овог лета предстоје квалификације за Олимпијске игре, можемо само да се надамо најбољем.

Он је ове сезоне наступио на 46 од 54 утакмице Тимбервулвса и бележио у просеку 4,5 поена, 3,2 скока и 1,3 асистенције за 18 минута, уз шут из игре 43 одсто.

- Све сам нормално радио као и до сада, и када смо слетели у Минеаполис, осетио сам бол у стопалу и то је све - рекао је Бјелица за клупски сајт.

Степен повреде нашег репрезентативца знаће се тек после додатних лекарских прегледа, па није познато колико ће паузирати.

- Заиста не знам шта се догодило. Али, и ово је део посла. Као што сам рекао, све је било нормално и видећемо наредних дана шта је тачно у питању - није ни Бјелица знао да објасни шта му се догодило.

Наш ас је пружао одличне партије од доласка у НБА и после претходне повреде почео је да се враћа у ритам.

Минесота је недавно одбила понуде чак 12 клубова за њега.

Коментари / 0

Оставите коментар