Ова насловница је шокирала Европу!

Пољски недељник "вСјеци" изазвао је велику дебату на друштвеним мрежама објављивањем насловне стране у којој жену беле пути, огрнуту заставом Европске уније, нападају тамнопути мушкарци којима се виде само руке, уз драматичан наслов "Исламско силовање Европе".

Свијет 18.02.2016 | 22:45
Ова насловница је шокирала Европу!

Поједини корисници Твитера упоредили су ову насловницу са немачким нацистичким и италијанским фашистичким пропагандим плакатима из Другог светског рата који су такође позивали на одбрану белих жена од црнопутих силоватеља.

Уредништво магазина је насловницу објаснило као извештавање о "ономе што медији и Брисел желе да сакрију од грађана Европске уније". Један од текстова у магазину, насловљен "Пакао у Еуропи", истиче проблеме с којима се ЕУ суочила због избеглица, а који се игноришу због "политичке коректности и толеранције".

 

Нова пољска влада, изразито конзервативне оријентације, истакла је да не жели да прими ни једног мигранта у државу, иако никоме од избеглица Пољска и није држава у којој би желели да живе.

 

Насловница пољског магазина ипак није прва таквог садржаја, пошто је немачки недељник "Фокус" имао сличну идеју.

 

Насловне стране које распаљују мржњу према мигрантима честе су и у британским таблоидима.

Извор: Блиц

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

европљанин

18.02.2016 14:34

да има избјеглица има а сто зене требају муско то је друга прица.ја нисам изасао да ненадем зену за једно друзење и то све удате а сто њихови људи роксају пију када нераде то није мој проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре европљанин

18.02.2016 14:48

Па добро, кад излазиш да нађеш жену за једно вече носиш ли тољагу да је заведеш и обљубиш.

Name

Топ

18.02.2016 15:22

Није исто ако нека жена хоће да има односе и ако је неко нападне. Овдје се говори о силовању. То што си ти конзерва и имаш двоструке аршине кад су у питању мушкарци и жене гдје жене не би смјеле да имају односе уопште,а мушкарци могу како хоће то је твој проблем. Једино не знам онда шта би мушкарци као ти ј..ли пошто жене треба дс буду ,,поштене"! Ја мислим да су људи са таквим размишљањем латентни хомосексуалци који би жене само користили за расплод и дружење!И то по могућности,ако је могуће да затрудне умјетном оплодњом па да буду невине и кад рађају. Секс је нешто предивно па макар био и на једну ноћ,а силовање је болест и кажњава се затвором. Тачка!

Name

маја

18.02.2016 16:30

Хеј Топ свака цаст.Коментар предобар .

Name

србо

18.02.2016 15:06

Е јест велики проблем ступити у интимну везу са Пољакињама, оне су ту познате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаили Микић

18.02.2016 19:58

Овде није у питање ступање у добровољни однос са Пољакином или неком другом женом по СЛИБОДНОЈ вољи ЊЕЗИНОЈ и твојој, него се ради о СИЛОВАЊУ ЕВРОПЕ ОД СТРАНЕ МУСЛИМАНА коју европска влада у бриселу жели да заташка. Зато поздрављамо став пољске владе која стоји на гледишту да ЕВРОПА ПРИПАДА ЕВРОПЉАНИМА КАО ШТО БЛИСКИ ИСТОК ПРИПАДА АРАПИМА, АФРИКА АФРИКАНЦИМА, АЗИЈА АЗИЈАТИМА ИТД. СВАКОМЕ НАРОДУ БОГ ЈЕ ОДРЕДИО ЗЕМЉУ ГДЕ ТРЕБА ДА ЖИВИ А НЕ ПО СВИЈЕТУ ДА СКИТА (ЛУТА) АКО НЕ МОРА! ТУЂА ЗЕМЉА ТУГА ЈЕ ГОЛЕМА, БАРЕМ СЕ ТАКО У ПЈЕСМИ КАЖЕ!

Name

страшно

18.02.2016 16:59

Мислила сам да ће Пољаци ,Чеси ,Словац и Мађари показати више разумјевања за патње миграната ,али изгледа да су заборавили како су се они бијегом западноевропске земље спашавали од руске чизме.И не само да немају разумјевања за њих ,већ су се показали фашистима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поштено па ко кога

18.02.2016 17:21

А колико је чеха,словака,пољака и др.источноевропљана побегло на запад испод"руске чизме", толико да би сви могли стати у пар аутобуса,а колико је ових назови миграната, пар милиона. Разлика више него очигледна. Зашто замерати људима ако неће да трпе туђа ср.ња а и нису директно криви за мигрантизацију Европе.

Name

Цињенице

18.02.2016 19:15

Пољаци се разбјезали по европским дрзавама и раде најјадније послове вецином за мизерну надницу и на црно. Тима су ови који долазе пријетња за радна мјеста зато их и не воле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.Микиц

18.02.2016 21:09

Да разјаснимо, Сваког силедзију бих објесио за прву бандеру без обзира ко је и одакле,али да ли је све то истина и у којој мјери .Познат је слуцај тринаестогодисње Рускиње у Њемацкој која је измислила силовање од стране избјеглице.Поготово смрадови из истоцноЕвропских земаља настоје сто висе оцрнити избјеглице да неби они остали ускрацени за којекакве социјале по Њемацкој,Британији и тако даље.Нејасан ми је негативан став избјеглих са Балкана Првенствено Неких Срба и Хрвата као да јуце они нису били избјеглице,срам вас било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.Микиц

18.02.2016 21:16

Ти казес гдје који народи припадају,па и твој народ је расут по цитавом свијету онда и њих треба вратити назад одакле су досли, а могао би нам објаснити засто си и ти побјегао са свог родног огњиста у Америку Свестенице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

18.02.2016 22:53

Ја сам у Америку стигао због црквени потреба бежећи од комунистичке тираније и једноумља видног и сада и таквих "СРБа" попут вас. За разлику од мене који сам био Богу захвалан за слободу коју сам стекао својим бијегом преко границе као и НАРОДУ где сам политички азил добио, видио сам многе други избјеглица који нису поштовали своје Домаћине нити имали о њима лијепо мишљење. Остајући незахвални за слободу коју су добили и уживали трудом и жртвом својих ДОМАЋИНА многи су емиграната исто као комунисти после у земљи мене у своме незнању питали "шта имамо од тога што смо у туђини?" Они нису могли да схвате да је свако ковач своје среће и да зато наши Домаћини нису криви за нашу несрећу из које смо дошли. Свакоме сам увијек исто одговарао да имамо све оно што никада нисмо имали у земљи из које смо дошли. Најважније од свега другог јесте чињеница да можемо својим поштеним радом довољно добро да зарадио и од тога пристојно да живимо и издржавамо своје породице што у земљи из које смо дошли никада нисмо могли нити ћемо моћи икада имати због начина живота и погледа на свијет народа из којег потиче. Сваки народ и појединац је ковач своје среће, и од његове поштене сналажљивост зависи и његова будућност. Зато разумијем понашање емиграната испуњеним мржњом а не љубављу према ближем своме као и страх њихови домаћина који имају страну војску у својој средини. Западна Европа морално ТРУЛА неће моћи толико велики број емиграната никда да претопи културно у Европљане али ће емигранти зато постепено и то веома брзо да Западну Европу која нема више снаге да брани саму себе најприје од себе а затим од другога да потчине своме емигрантским начину живота и размишљања. Због тога ДОБРА И СТАРА ЕВРОПА УМИРЕ САДА У ЗЛУ ДО КОЈЕГ ЈЕ САМА ДОВЕЛА!

Name

Избеглица

20.02.2016 10:43

Ајде бре попе не попуј!

Name

Ре.Микиц

19.02.2016 07:42

Уљудно захваљујем на одговору мада сам тако несто и оцекивао,надуго,насироко а јако мало конкретно и искрено. Посто сам и сам био избјеглица ја тај проблем гледам глобално а не индивидуално јер увијек постоје покварени идиоти који настоје само да њима буде онако како они хоце.Ја зивим у средини гдје је Католицка Црква примила огроман број избјеглица без обзира на вјеру и нацију (претезно Муслиманских)док са друге стране Свестеник као Ви иако сте и сами избјегли "поздрављате став Пољске владе".Па Свестенице ако немате постовања према другој вјери онда имајте бар према избјеглицама,а ста це бити у Европи или Америци то нико незна.

ОДГОВОРИТЕ