Интер и ПСЖ спремају велику трампу?!

Кавани и Ибра чисте пут за Икардија, на Меацу стижу Ван дер Вил и Рабио! Ерик Тохир и Насер ал Келаифи се срели у уторак увече на Парку принчева.

Фудбал 21.02.2016 | 17:20
Интер и ПСЖ спремају велику трампу?!

Француске сирене огласиле су се због Маура Икардија! Капитен Интера налази се на врху листе жеља Пари Сен Жерменовог тренера Лорана Блана, који је спреман за летње „освежење“ екипе пред почетак нове потере за све европске и националне пехаре.

Миланска спортска телевизијска мрежа Спорт Медијасет објавила је ову информацију и поткрепила је детаљем који се догодио у уторак поподне на Парку принчева, непосредно пре сусрета Пари Сен Жермена и Челсија. Наиме, први човек Интера Ерик Тохир састао се са председником Светаца Насером ал Келаифијем, а касније су заједно погледали сусрет два гиганта. Док многи спекулишу да је у питању само пријатељски сусрет два висока челника, Медијасет тврди да иза Тохирове посете стоји и почетак преговора са Пари Сен Жерменом око продаје Маура Икардија.

Блан је, како ствари стоје, спреман да се на лето одрекне Единсона Каванија, којег озбиљно жели Јувентус, док ће Златан Ибрахимовић вероватно и сам отићи из Париза по завршетку сезоне. Како су друге опције прескупе или нереалне у овом тренутку Икарди се намеће као најбоље решење. Интересовање француског шампиона за лошег момка италијанског фудбала датира још од раније, тако да не би требало да буде никакво изненађење ако се Икарди заиста пресели у Град светлости у периоду између две сезоне.

Међутим, Тохир жели да искористи добре односе са Ал Келаифијем и евентуални прилив капитала како би из Париза повукао двојицу фудбалера и довео их на Ђузепе Меацу. У питању су Адријен Рабио и Грегори ван дер Вил, који су личне Тохирове жеље. Млади француски везиста већ је практично најавио одлазак са Парка принчев услед тога што не добија минутажу и његове услуге тражи и Јувентус, док би Ван дер Вил могао да добије одрешене руке у потрази за новим клубом ако ПСЖ набави адекватну замену.

Без сумње, чека нас заиста бурно лето.

Коментари / 0

Оставите коментар