Мирза Телетовић мијења клуб?!

Рок за трејд играча у НБА лиги истиче вечерас у 21 час, а бх. репрезентативац интересантан је Бостону, Мајамију и Кливленду.

Кошарка 18.02.2016 | 15:00
Мирза Телетовић мијења клуб?!

Рок за трејд играча у НБА лиги истиче вечерас у 21 час, а бх. репрезентативац и члан Финикс Санса Мирза Телетовић могао би да промијени клуб.

Наиме, катастрофална издања тима из Аризоне ове сезоне (на 54 меча чак 40 пораза, девет у низу) сигурно да не могу задовољити амбиције 30-годишњег шутера.

Финикс је одлучио да га стави на листу играча за могући трејд, заједно са Маркифом Морисом и Пи Џеј Такером, па ће до истека рока генерални менаџер Санса Рајан Мекдоналд сигурно имати много посла.

Интересовање су показала три клуба: Бостон Селтикси, Мајами Хит и Кливленд Кавалирси и могуће је да ће Телетовић у току дана промијенити клуб.

Телетовић је три године провео у Бруклин Нетсима, након чега је у јулу прошле године потписао уговор са Финиксом. Његова плата износи 5,5 милиона евра, а током досадашњег дијела сезоне имао је учинак од 10 поена по мечу, за нешто више од 18 минута на терену.

Коментари / 0

Оставите коментар