Златан о ПЛ, Мурињу и Јунајтеду: Догодиће се велике ствари...!

Златан Ибрахимовић игра последњу сезону у Пари Сен Жермену, могла би ово коначно бити година у којој ће освојити Лигу шампиона.

Фудбал 19.02.2016 | 15:20
Златан о ПЛ, Мурињу и Јунајтеду: Догодиће се велике ствари...!

Међутим, то није једина велика ствар која би могла да се догоди Швеђанину, и даље постоји опција да се коначно опроба и у Премијер лиги.

Ибрахимовић има 34 године, али и даље игра као да је у двадесетим, па многи сумњају да ће му следећа станица бити Блиски исток или САД.

Спекулише се да би Ибрахимовић могао да појача Манчестер Јунајтед, као једна од првих жеља Жозеа Муриња за кога се спекулише да ће заменити Луја ван Гала на Олд Трафорду.

"Рецимо само да сам и даље у доброј форми. Имам још три месеца овде, видећемо шта ће бити после. Велике ствари ће се догодити", најавио је и Ибрахимовић занимљиво лето.

Швеђанин је ове сезоне постигоа 28 голова на 33 утакмице, а 370 на 659 наступа у каријери за Малме, Ајакс, Јувентус, Интер, Барселону, Милан и ПСЖ.

Рекордер је препрезентације по броју наступа (111) и голова (62), био је шампион Холандије, Италије, Шпаније, Француске, има и Светско клупско првенство, недостаје му само трофеј Лиге шампиона.

ПСЖ је у првом мечу осмине финала савладао Челси 2:1 на Парку принчева, реванш у Лондону је 9. марта.

Коментари / 0

Оставите коментар