Мурић вјерује у Џикића: Вратиће нам славу!

"Победа против Звезде нам је подигла самопоуздање", каже црно-бело крило.

Кошарка 17.02.2016 | 11:00
Мурић вјерује у Џикића: Вратиће нам славу!

Едо Мурић био је јунак победа Партизана над Задром и Тајфуном где су практично црно-бели обезбедили опстанак у АБА лиги. Словенац каже да је презадовољан сарадњом са Александром Џикићем, као и да је тријумф у вечитом дербију умногоме утицао на екипу.

"Недавно смо добили неку врсту додатне енергије и самопоуздања када смо показали да можемо да играмо против било ког тима. Доказали смо то победом против Звезде која нам је свакако много подигла самопоуздање, а такође у гостима против Будућности смо добро играли. Рецепт је добра припрема за игру у којој морамо да дамо све од себе", рекао је Мурић а преноси Ртвсло.си.

Он је истакао да ношење дреса Партизана носи са собом велики притисак.

"Дефинитивно. Притисак је у Партизану присутан у сваком тренутку. Клуб и навијачи су навикли само на победе. Свака утакмица је за Партизан таква због имена клуба. Сваки пораз је неуспех, тако да је притисак увек присутан. Драго ми је што сам део овог пројекта, јер знам да ће бити тако и када се консолидујемо".

Александар Џикић?

"Нема потребе трошити речи. Само погледајте - под његовим вођством смо играли шест утакмица и добили пет. То све показује. Он је прави лидер и велики тренер. Клуб га веома цени, играчи имају огромно поштовање за њега. Он зна шта ради и само му треба веровати. Знам да ће одвести Партизан на старе стазе славе", сигуран је Мурић у свог тренера са којим ради више од три године и који га је тренирао и у Крки.

Партизан после 24 кола има скор од 11 победа и 13 пораза и налази се на 5. позицији на табели.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

17.02.2016 10:23

Партизан се воли. За остале се навија!

ОДГОВОРИТЕ