Хенман: Ђоковић није најкомплетнији у историји!

Тим Хенман, некадашњи четврти тенисер света, каже да Новак Ђоковић није најкомплетнији играч у историји, али да је један од ефикаснијих.

Тенис 17.02.2016 | 08:20
Хенман: Ђоковић није најкомплетнији у историји!

“Већ је освојио 11 Грен слем титула и биће интересантно видети колико још може да их освоји у будућности“, каже Хенман, који је шест пута играо у полуфиналима Грен слем турнира.

Британац признаје да Ђоковић нема видљиве слабости у игри и додаје:

“Не, он није најкомплетнији играч у историји, али можда јесте један од најефикаснијих. Мислим да је сваки део његове игре напредан и атлетски добар. Чврст је са основне линије, један од најбољих у историји, прави мало неизнуђених грешака“.

Те особине учиниле су Новака “непобедивим“ у овом тренутку, али Хенман има једну мању замерку.

“Не постоје слабости у његовој игри, делује као да га нико не може победити сада, али он не излази на мрежу тако често, његови волеји нису баш најбољи. Ипак, његова игра не почива на томе, већ на атлетицизму, брзини и констатности удараца са основне линије“.

Ђоковић је освојио прва два турнира на којима је играо ове године (Доха и Аустралијан опен), а од следећег понедељак следи му такмичење из Серије 500 у Дубаију.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ШАРАП ХЕНМАНЕ

17.02.2016 07:25

Ето ти си најкомплетнији и најкомпетентнији да то кажеш. Је ли те неко питао нешто?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

17.02.2016 07:32

Сујета и љубомора извире из овога текста. Зато моја пуна подршка Новаку Ђоковићу у даљњој каријери. Пуно здравља и успјеха , краљу тениса, Новаче Ђоковићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

17.02.2016 07:56

Неки тамо осредњи искомплексирани тенисер за којег није нико чуо прича о највећем свих времена. Па Новак ће узети још 10 Гранд слемова па да видимо ко ће га стићи икада. Цркните злобници !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

17.02.2016 08:16

Они бајаги уци оца како се праве дјеца иди бре по новине,пиво,сок поцели да сањају Новака имају комплексе :ДДД Идемооооо Нолееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

17.02.2016 10:32

Ко други него зваљо енглески има ста да казе, завидна го**а. Цудо није вас Мурраy онај смото ко и ти сто си био.

ОДГОВОРИТЕ