Новак потврдио: Играм Дејвис куп!

Након титула у Дохи и на Аустралијан Опену, српски тенисер Новак Ђоковић је у Београду где се припрема за предстојећи турнир у Дубаију, али и за меч са Казахстаном у Дејвис купу.

Тенис 16.02.2016 | 12:20
Новак потврдио: Играм Дејвис куп!

Лепе вести за Богдана Обрадовића!

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић потврдио је да ће предводити Дејвис куп репрезентацију Србије у првом колу Светске групе овог такмичења против Казахстана.

"Од 4. до 6. марта играмо против Казахстана. Радујем се што ћемо поново да се окупимо у националном тиму. Надам се пуним трибинама, одличној атмосфери и још једној победи Србије. Сви једва чекамо тај меч, а и радујемо се што ћемо заиграти баш у Пиониру. Чини ми се да је та дворана идеална за мечеве као што је овај", поручио је Новак.

Он се тренутно налази у Београду где је тренирао са 23-годишњим сународником Филипом Крајиновићем, док су све под будним оком пратили чланови стручног штаба Марјан Вајда и Гебхард Фил Грич.

Све то у склопу припрема за предстојећи турнир у Дубаију, где јури пети трофеј.

"Искористио сам прилику док сам код куће да проведем време са породицом, најближима, али и да свакодневно тренирам. Желим максимално спреман да дочекам такмичење у Дубаију и ништа не препуштам случају. Драго ми је што могу да тренирам са нашим младим тенисерима, Крајиновић је сјајан играч пред којим је лепа будућност. Вредан је, добро ради, иза њега су повреде, тако да мислим да ће прави резултати да уследе", рекао је Ђоковић.

Коментари / 0

Оставите коментар