ЛШ - Азар: Плашимо се ПСЖ-а!

Крилни нападач Челсија Еден Азар признао је да његов тим стрепи уочи дуела са Пари Сен Жерменом у осмини финала Лиге шампиона.

Фудбал 16.02.2016 | 16:00
ЛШ - Азар: Плашимо се ПСЖ-а!

Два тима састају се у уторак у Паризу, трећу сезону у низу у нокаут фази елитног такмичења.

Док су протеклих сезона то били окршаји фаворита за титулу, сада имамо с једне стране моћни ПСЖ, а с друге поклекли Челси.

"Сви у Челсију су помислили: Не, не ПСЖ, не опет они, после жреба. И даље памтимо прошлу сезону. Имали смо пролазак у својим рукама, играли на Стамфорд Бриџу, ПСЖ је имао играча мање, али смо све уништили примивши два гола после корнера. Знамо да је ПСЖ један од тимова од којих се сви плаше ове сезоне, на нивоу су Реала и Барселоне", рекао је Азар.

Док се Челси мучи у Премијер лиги, где је ближи испадању него Европи, ПСЖ суверено корача ка четвртој узастопној титули у Француској.

"Тимови иду на Парк принчева свесни да могу бити прегажени. Може ли се то догодити и Челсију? Све је могуће. Али ми смо и даље тим пун сјајних и талентованих индивидуалаца. Не оптисујте нас још. ПСЖ је фаворит, али...", додао је Белгијанац.

Већ месецима се спекулише о могућем преласку Азара управо у редови ПСЖ-а.

"Тешко бих одбио ПСЖ, као и сваки други тим који је способан да освоји Лигу шампиона. ПСЖ је у тој категорији, а за мене је ЛШ главни циљ", рекао је Азар.

Коментари / 0

Оставите коментар