Нејмар: Пенал је био за мене, али ме је ''Буцко''…!

Нападач Барселоне Нејмар открио је да је сада већ чувени пенал Леа Месија против Селте био намењен њему, а не Луису Суаресу.

Фудбал 16.02.2016 | 15:20
Нејмар: Пенал је био за мене, али ме је ''Буцко''…!

Барселона је у недељу увече размонтирала Селту са 6:1, а посебно занимљив детаљ виђен је код четвртог гола – Меси је прво насамарио Џонија маестралним дриблингом и изборио пенал, а онда најстрожу казну извео тако што је лопту ћушнуо до Суареса који је натрчао и комплетирао хет-трик.

Многи су одмах помислили на акцију легендарног Јохана Кројфа и његово додавање, али има и оних који мисле да је у питању непоштовање противника.

“Лео и ја смо вежбали такво извођење пенала, био је намењен мени, али је Буцко био ближи и он је постигао гол. Није ни важно, најбитније је да је све на крају прошло како треба”, рекао је Нејмар кроз смех.

Феноменални трио МСН постигао је већ 86 погодака ове сезоне и вероватно ће оборити прошлогодишњи од 122, због чега многи мисле да је у питању најбољи напад у историји фудбала.

“Нисмо себични, баш супротно. Нас тројица се много волимо и пријатељство које имамо је најважније. Није битно ко ће од нас постићи погодак, важно је да Барселона победи, тада смо срећни. Селта је одлична екипа и одиграли су добру утакмицу”, додао је Нејмар који је купио кућу у насељу Кастељдефелс, па ће бити комшија Аргентинцу и Уругвајцу.

Он је похвалио тренера Луиса Енрикеа за кога каже да је најзаслужнији за успехе клуба.

“Енрике је велики тренер, најбољи са којим сам радио. Захваљујући њему имамо много самопоуздања и снаге. Следећих 10 дана нам неће бити нимало лако, како због путовања, тако и због утакмица. Међутим, трудимо се да сваки меч одиграмо најбоље што можемо”, закључио је Нејмар.

Коментари / 0

Оставите коментар